Österhamns pensionat, Arholma

Adress: Österhamnsvägen 21, 764 54 Arholma
Område: Norrtälje (Vid kusten)
Visa karta

Pensionat | Österhamns pensionat är beläget på Arholma ö i Stockholms norra skärgård och är ett familjedrivet pensionat som varit i släktens ägo sedan 1923 då det byggdes av nuvarande ägares morfars far.

Huset är varsamt renoverat och erbjuder ett genuint boende i unik skärgårdsmiljö. Här finns fyra dubbelrum och på övervåningen finns ett stort och trevligt sällskapsrum med braskamin och balkong. I matsalen, som är belägen på entréplan, finns plats för upp till 50 sittande gäster.

Österhamns pensionat har öppet året runt och erbjuder även weekendpaket, julbord och catering. Pensionatet kan även abonneras för middagar, konferenser eller tillställningar.

Här lagas all mat från grunden av lokalproducerade råvaror och närodlade grönsaker så långt som det är möjligt. Under sommarsäsongen erbjuds frukost, lunchpaket och middagssoppa vid förbeställning. Alkoholfria drycker finns till försäljning.


Att ta sig till Österhamns pensionat
Passbåt går från Simpnäs brygga till Arholma. Från Arholma norra brygga, följ skyltningen mot Österhamn, det är ca 1,2 km till Österhamns pensionat.
Under sommaren går det Waxholmsbåt från Stockholm till Arholma. Båtresan tar ca 4 timmar och det finns restaurang med fullständiga rättigheter på båten. Ta del av Waxholmsbolagets reseplanerare på: www.waxholmsbolaget.se.

Faciliteter och service

Vid kusten

Kontaktinformation

Gatuadress
Österhamnsvägen 21
Postadress
764 54 Arholma
Mobilnummer
46 070-302 78 83


Boka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online

Boka hos oss

  • Roslagens officiella bokningssajt
  • Brett utbud av boende, aktiviteter och evenemang
  • Säker betalning online
Build: 2023-09-19 09:19:35, Host: cbonline05, DB: o3.cbguide-6632.cbischannel-14995.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails