cbis:2130291

Yogaweekend på Johannesbergs Slott

Yogaweekend med Tauiden Training, träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap.
Sportlov Trådlöst internet WC Fullständiga rättigheter Matservering Mitt lov Konferensmöjligheter Evenemang för seniorer i Norrtälje kommun

Information

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet i de grönskande omgivningarna samt god mat på hotellets restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

25 February 09:00 - 16:00
26 February 09:00 - 16:00