cbis:1968141
cbis:1968141

Yogavandring - dagstur

Följ med på en uppfriskande yogavandring genom Roslagens rofyllda skogsmarker, över saltstänkta klipphällar och mjuka stränder. Upplev en dag med närheten till dig själv, naturen och att vara i rörelse. Dagstur inkl. yoga, skogsbad*, fika och härlig lunch.

Information

Följ med på en härlig yogavandring genom Roslagens rofyllda skogsmarker, över saltstänkta klipphällar och mjuka stränder. Upplev en dag med närheten till dig själv, naturen och att vara i rörelse. Vi gör stopp längs vägen för yoga, skogsbad*, fika och härlig lunch.

Samling på Hotell Havsbaden i Grisslehamn. Här hämtar du din lunchpicknick som du får av hotellet. Du fyller också på din termos med rykande varmt kaffe eller thé.

Vid entrén möter du dagens vandringsguide Nina Lindblom.

Vi börjar vår vandring med att följa kustlinjen längs Roslagsleden. På den vita stranden alldeles nedanför Albert Engströms ateljé, stannar vi för vårt första yogastopp - med havet och horisonten som värd. Vi fortsätter sen längs grusvägar, genom tallskogar på slingriga stigar, för att så småningom ansluta till Vikingaleden.

Under vandringen stannar vi till vid fyra tillfällen för enkla yogasekvenser (à 10-15 min). En yoga som passar både nybörjare och vana. Inga sittande eller liggande positioner.
Du får möjlighet att prova på Skogsbad - en japansk företeelse som går ut på att ta det lugnt och "bada" i sinnesintryck från skogen. Att fokusera på att bara vara. Att långsamt och uppmärksamt låta dofter, ljud och känselintryck lugna ner kropp och hjärna.
Åter vid hotellet ca 13.30/ 14.00

Info:
Vandringen startar vid hotellentrén: kl 9.30
Längd: ca 9 km
Total tid ca 4 tim
Klädsel: Sköna och följsamma kläder att röra sig i. Tänk på att vinden kan vara kall. Mjukare kängor (hårda vandringskängor kan begränsa din rörlighet i yogan). Ta med dig något varmt att ta på dig vid fikapausen. Oömma handskar, då vi sätter ned en hand i marken som stöd vid några yogapositioner.

Ta med:
- sittunderlag /något varmt att sitta på
- varmare jacka att dra på vid fikapausen
- egen termos (för påfyllning av kaffe/te på hotellet)
- egen vattenflaska

För att kunna genomföra vandringen behöver vi min 6 bokade personer. Vid färre deltagare ställs turen in.

Pris
795 kr per person
Detta ingår: vandringsledare/yogainstruktör, fika och lunch under

Coronasäkert
Vandringen genomförs i liten grupp om max 7 personer + yogaledare. Allt aktivitet undervandringen sker utomhus. Vi är noga med att påminna om att gå med avstånd till varandra. Lunchmaten är individuellt paketerad.

Avbokningsregler
För detta evenemang gäller kostnadsfri avbokning 2 dagar innan evenemanget vid sjukdom eller symtom

Allergier
Vänligen meddela eventuella allergier till Visit Roslagen i samband med din bokning.

Denna yogavandring finns även som paket med övernattning, middag och SPA på Hotell Havsbaden. Sök på Yogavandring med guldkant för att läsa mer.