cbis:1963681

Yamaha Marine Store, Service & verkstad

Yamaha Marine Store har mer än 25-års erfarenhet. Med detta i ryggen agerar företaget som ett fullserviceföretag som du kan luta dig mot i alla situationer. Företaget har specialiserat sig på helhetslösningar byggda efter varje kunds unika behov.

Information

De högteknologiska verkstäderna står redo att tillgodose service och reparationer av dagens moderna motorer. Mekanikerna utbildas kontinuerligt i nya motortekniker och besitter gedigen kunskap som du kan lita på. Stor del av utrustningen består av specialverktyg och avancerade instrument anpassade för den marina verksamheten. De hjälper också dig med montering och installation av tillbehör som du inte har tillfälle eller intresse i att utföra själv.
Att kunna hjälpa kunderna med kort varsel är en viktig ingrediens i företagets strategi. Därför har de satsat på en stor och kvalificerad personalstyrka som finns tillgänglig den tid på året då du behöver det som mest.
När säsongen nått sitt slut och kylan och mörkret stundar finns hjälp att få med vinteruppställning. Företaget erbjuder båtförvaring inomhus i sina hallar eller utomhus med krympinplastning. Även vinterförvaring av dynor och kapell.

Boka