cbis:2027078
cbis:2027078
cbis:2027078

Viking Line - Konferens på Rosella från Kapellskär

Upplev en konferens på Östersjön med Viking Line. God mat, bra service, nära till avkoppling & boende. Välj bland flera olika resepaket - välkommen ombord!
Konferensmöjligheter

Information

När inspirationen tryter på kontoret och ni behöver få saker gjorda är det klokt att byta miljö. I våra möteslokaler arbetar ni ostört och effektivt och alla är samlade under hela dagskonferensen. Rosella har fyra möteslokaler med plats för cirka 100 personer. Ombord är stämningen varm och gemytlig och ni kommer nära både varandra och skärgården. Behöver ni egen buss eller börja mötet innan avgång? Säg bara till! För större grupper står Bar Voyage till ert förfogande innan fartyget avgår.

Stanna på Åland*
Förläng konferensen och stanna på skärgårdsidyllen Åland! Vi hjälper dig att skräddarsy aktiviteter, boende och konferensen för din grupp. Vi har massor med uppslag – välkommen med din förfrågan!

Välkommen till Viking Lines värld*
Oavsett om du planerar att ha en konferens med fokus på effektivitet eller samla ihop gänget och kryssa för nöjes skull har vi ett upplägg för dig. Över 50 år av konferensplanering och tusentals arrangerade konferensresor har format oss till det vi är idag. Och få aktörer på marknaden kan erbjuda lika bra förutsättningar för att mötas som vi. Läs mer här:
Viking Line

Välkommen ombord!


* Information om reserestriktioner till följd av covid-19. läs mer här:
Viking Line