cbis:1985917
cbis:1985917
cbis:1985917

Viking Line

Vill du göra en dagskryssning från Roslagen gör du det enklast med m/s Rosella från Kapellskär. Rosella går till Mariehamn och på ca 5 timmar njuter du av god mat, underhållning veckans alla dagar och över 1 000 kvm shopping. På loven händer det alltid extra mycket för våra minsta gäster och då träffar man också vår skeppskatt Ville Viking.
Konferensmöjligheter

Information

Åland över dagen*
Under sommarmånaderna kan du göra en heldagsutflykt till Mariehamn. Åk ut på morgonen, stanna 6 timmar på Åland och åk hem igen på kvällen. Vi lägger till centralt i Ålands enda stad och under dagen hinner du strosa på gågatan, besöka Sjökvarteren med åländskt hantverk, hyra en cykel för att se omgivningarna eller kanske ta ett dopp i havet. Det händer alltid något i Mariehamn på sommaren.

Stanna på Åland*
Skärgårdsriket Åland är ett myller av mindre och större öar och ett paradis för dig som vill njuta av frisk luft, röda granitklippor och allt som havet erbjuder i form av bad, fiske, båtliv och paddling. När vintern kommer och isen lägger sig i vikarna uppstår nya möjligheter som skridskoåkning och isfiske. Det fina med Åland är de korta avstånden. Det är enkelt att ta sig från blåbärsskogen till nöjeskvarteren i Mariehamn.
Viking Line erbjuder många olika boendealternativ, allt från hotellvistelser till att hyra en stuga.

Välkommen till Viking Lines värld
Viking Line är ett publikt aktiebolag och ett marknadsledande varumärke i passagerartrafiken på norra Östersjön. Rederiet erbjuder passagerartrafik, rekreation samt frakttransporter med fartygen Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS samt med flaggskeppet Viking Grace.

* Under rådande situation kring coronaviruset (covid-19), gäller särskilda regler utifrån myndighetsrekommendationer, för resor med Viking Lines fartyg.

Läs mer här:
https://www.vikingline.se/hitta-resa/tidtabeller-anslutningar/planerade-uppehall-och-trafikavvikelser/corona