cbis:1989130

Utställning: En konstnärlig trilogi på Ljusterö Konsthall

Ljusterö Konsthall öppnar äntligen igen! Väkommen till utställningen En konstnärlig trilogi. Utställningen kan ses : Fre - sön 4-6/6 kl 12.00-16.00 Lör - sön 11-13/6 kl 12.00-16.00 (OBS Endast 8 personer släpps in samtidigt)

Information

En konstnärlig trilogi - sommaren 2021

Anne-Marie Lundqvist Linde ”Jag har sytt och handarbetat sedan 10-årsåldern. Intresset har följt mig sedan dess. Jag älskar färger och former. Jag mår bra av att vara kreativ. På senare år har jag sytt väskor av tyg jag hittar, köper och får. Jag samlar på tyg, tråd, knappar, dragkedjor m.m. Ingen väska är den andra lik.”

Lars-Erik Westerlund ”Målar huvudsakligen i olja. Har alltid varit en beundrare av havet och mitt måleri har därför dragits till det marina… Att få in ljuset och skapa dramatik är min målsättning. Som ett avbrott från havet målar jag även lite surrealism, porträtt på djur och människor. Har på egen hand utvecklat mitt måleri så utbildningen får man väl säga är den långa och självlärda skolan.”

Gunnar Linde ”Jag arbetar både i silver och järn, använder så lite verktyg som möjligt! Använder mest små och och stora hammare! Skillnaden mellan att smida i silver och järn är att järnet smids varmt och silvret kallt! Järnet smids bla. till knivar, krokar och ormar! Silvret blir till ringar, hängsmycken och armband!”


Externa länkar och dokument

www.facebook.com/ljusterokonstforening