cbis:2034319

UTSÅLT! Povels Naturbarn

  • Plats: Berga teater
  • Telefonnummer (Bokning): 0767650660
  • Besöksadress: Arena: Berga teater, Lennart Neckmans Väg 8, Åkersberga Åkersberga
Detta evenemang är tyvärr slutsåld. Vi firar Povel Ramel 100 år! Povels Naturbarn är en personlig minishow med Lotta Ramel, Mikael Ramel och Backa Hans Eriksson.

Information

Två av de mest självklara Povelkännarna, dottern Lotta Ramel (skådespelare och regissör) och sonen Mikael Ramel (musiker och musikterapeut) visar med råge att det artistiska äpplet inte fallit långt från trädet. Mästarens underfundiga ordmakeri och härliga melodier utgör grunden men de sätter också sin
egen prägel på föreställningen när de knäpper upp Rameltexter och melodier. Allt väl uppbackat av basisten Backa Hans Eriksson.

Alla tre har arbetat tillsammans med Povel Ramel i ett flertal produktioner. Man kan skriva kilometervis om Povel Ramels betydelse i svensk musik- och nöjeshistoria, om alla stjärnor han tänt. ” Alla har vi krupit fram mellan Povel Ramels framtänder”, som Gösta Ekman sa. Tage Danielsson uttryckte det så här: ”
Povels musikaliska härnadståg mot cynisk idiotmusik och dålig kvalitet är ett kulturpolitiskt storverk”. Andra säger att han skrivit många av de genialaste, roligaste och mest omtyckta sångerna vi har.

Efter showen följer ett samtal med Lotta Ramel om och kring Povel.

Biljetter: 150 kr. Bokas på visitroslagen.se. Biljetter säljs även på teatern en timme innan föreställningen.

Arrangör: Österåker kommun.

VACCINATIONSBEVIS KRÄVS FÖR ATT BESÖKA OSS
Om du är över 18 år och ska besöka oss behöver du ha ett vaccinationsbevis. Just nu råder krav på vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus för 20-500 personer.
Ett giltigt vaccinationsbevis samt legitimation krävs för att kunna besöka teatern.
Kan du inte visa upp ett giltigt vaccinationsbevis kan vi tyvärr inte släppa in dig på föreställningen. Det räcker inte att visa upp ett negativt covidtest, antikroppstest eller sitt vaccinationskort, det måste vara ett vaccinationsbevis utfärdat av E-hälsomyndigheten på covidbevis.se.
Från och med 12 januari gäller nya restriktioner för bland annat teaterbesök.
Restriktionerna innebär att sällskap om åtta personer tillåts. Varje sällskap sitter med en meters avstånd till varandra.
Om du har köpt biljetter tidigare än 11 januari 2022 och inte har covid-pass så kan du få dina pengar tillbaka, vänligen kontakta din återförsäljare.Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

27 February 15:00 - 16:00