cbis:2161883
cbis:2161883

Trio Aurora.

  • Telefonnummer (Bokning): 46 767650 660
  • Besöksadress: Åkersberga kyrka, Bergavägen, Åkersberga
Österåkers kammarmusikförening Lördag den 25 mars 2023 kl. 15.00 Åkersberga kyrka Trio Aurora - Martin Granström – violin, Annika Venieri - cello och Sten Ulloa Carler – piano. Musik av Ernest Bloch, Felix Mendelssohn, Andrea Tarrodi och Ludvig van Beethoven

Information

Trio Aurora är en pianotrio som består av Martin Granström på fiol, Annika Venieri på cello och Sten Ulloa Carler på piano. De tre musikerna träffades under hösten 2021 när de alla tre studerade på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm/Edsbergs slott på masterprogrammet. Deras gemensamma passion och vision för kammarmusik ledde till att de bildade en trio tillsammans och utforskade repertoaren.

De har under studierna på Edsberg fått chansen att studera under ledning av Mats Zetterqvist, Jakob Koranyi och Mats Widlund. Under det senaste året har de uppträtt över hela Sverige på platser som Kulturhuset I Ytterjärna och Uppsala kammarmusikförening. De planerar även för att åka och turnera i Finland under sommaren 2023.

Ensemblen har blivit utvald att som en utav fem finalister att delta i kammarmusikförbundets tävling "Ung & Lovande" som går äger rum i Västerås Konserthus i maj 2023.

Entrén öppnar 14.30