cbis:2173943
cbis:2173943

Trädgårdsskulpturer.

Anneli Lindberg ställer ut. Anneli har alltid vid sidan om arbete varit kreativ och skapande. - Skulptur, det tredimensionella, känslan att ta på, hur mycket man ser genom att faktiskt titta på en människa, att alla har något vackert har alltid tilltalat mig. I utställningen visar hon skulpturer av naturmaterial som doppats, formats och blivit så hårt att det kan stå ute, året runt.
Husdjur tillåtna Kostnadsfritt Evenemang för seniorer i Norrtälje kommun

Information

Om mig Anneli Lindberg. Jag har alltid vid sidan om arbete hållit på med kreativt skapande. Min mor hade en garnaffär och jag stickade, virkade modeller, höll på med makramé och klädsömnad. Det övergick sedan i lera, gips, drivved och allt vad jag kom över.
Skulptur, det tredimensionella, känslan att ta på, hur mycket man ser genom att faktiskt titta på en människa, att alla har något vackert har alltid tilltalat mig. Jag fastnade först för lera (vilket jag fortfarande älskar) men när ugnen gick sönder så hittade jag för 6 är sedan Paverpol eller Powertex, ett textilhärdande material på en hantverksmässa och fastnade. Naturmaterial doppas, formas och blir så hårt att det kan stå ute, året runt. Otroligt roligt att arbeta med och vad passar bättre än att ställa ut i en trädgård!
Jag har bl a ställt ut 2 år i Rånäs slottspark och medverkar i år bl a på Stockholms konstsalong.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

10 Juni 10:00 - 17:00
11 Juni 10:00 - 17:00

Vägbeskrivning

Växplats Nybyn ligger ca 6 mil från Stockholm och 1,5 mil från Norrtälje.
Kommer du med bil på motorvägen E18 från Stockholm eller Norrtälje tar du av vid trafikplatsnr 190 och kör mot Finsta.
Från Uppsala åker du på väg 77 till Finsta, kör avtagsvägen mot Stockholm och sedan mot Riala.
Om du vill åka buss stannar buss 676 vid hållplatsen "Ledinge trafikplats" längs motorvägen, därifrån är det 2 km lätt promenad till oss.