cbis:1997834

Tomas Andersson Wij & Svenska Lyxorkestern

Dubbelkonsert med Tomas Andersson Wij & Svenska Lyxorkestern. Det finns väl inget bättre sätt att fira eller avsluta semestern på än att gå på en sommarkonsert i en unik miljö?! Var och en kommer att ge en konsert på 60-75 min men bjuder även på några låtar tillsammans.
Handikappvänligt WC Matservering Rullstolsanpassat

Information

Tomas Andersson Wij har alltid gått sina egna vägar. Han debuterade med stort allvar mitt i det ironiska 90-talet, han byggde en stor publik inte så mycket genom listframgång som genom intensivt turnerande, och han har lyckats förena artisteri och journalistik - nu senast i den uppmärksammade podden Hundåren, där han med stor lyhördhet och känsla intervjuar artistkollegor om deras värsta motgångsperioder.
Hundåren startade som ett ”pandemiprojekt”. Samtidigt, hösten 2020, släppte han ett nytt och unisont hyllat album, Högre än händerna når, där han förnyar sin låttradition genom att blanda upp den med element från modern r ´n b. Skivan är nominerad till en Grammis i kategorin Årets singer-songwriter.
I sommar ska TAW turnéra solo akustiskt, ett format han hanterar skickligare än de flesta. Han är en driven sångare och gitarrist, och en berättare med både nerv och humor.

Svenska Lyxorkestern - Är som namnet säger LYX här pratar vi välrenommerade gossar! ''
Lyxorkestern har som band arbetat tillsammans med svenska artister som, Niklas Strömstedt, Björn Skifs, Lena PH, Martin Stenmark, Povel Ramel m.fl.
Svenska lyxorkestern består av:
Anders Forslund - sång & kontrabas - har släppt ett antal soloskivor, är aktiv i gruppen FJK, SvartLeffes kapell, har varit medlem i popgruppen ”The Mascots”m.m.
Peter ”MILAN” Milefors - Trummor/slagverk - Välanlitad trummis, känd som Björn Skifs ständiga följeslagare.
Jan Bengtson - flöjter - stora framgångar i bland annat Benny Anderssons orkester, Kungliga hovkapellet, Kungliga filharmoniska orkestern, Musikaler(Chess, Kristina från Duvemåla, Fantomen på Operan mm)
Peter Gardemar- fiol - En av de vassare violinister vi har, men utöver fiolen så har Peter avverkat 60000 mil på motorcykel, skrivit en bok m.m
Hans Gardemar - dragspel/piano - Hans har jobbet som musiker och kapellmästare åt artister som Lill Babs, Lasse Berghagen, Magnus Uggla, James Last, Björn Skifs, Lena PH m.fl...
Är också en av landets ledande arrangörer.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

10 August 18:00 - 22:00

Vägbeskrivning

Följ Stockholmsvägen in till Norrtälje C ser du skyltar till Pythagoras