cbis:1945743
cbis:1945743
cbis:1945743
cbis:1945743
cbis:1945743

Svensexa på Marholmen

Marholmen | 15 min från Norrtälje. Fira svensexan i Roslagens skärgård – i ett örike där nöje, relax och äventyr står inskrivet i lagen.
Handikappvänligt

Information

Här tas leken på allvar. En del ser giftermålet som att man går in i en allvarligare fas i livet. Det må vara hur det vill med den saken, men en sak kan vi med säkerhet säga. Vill ni ha en helg fri från allvar med killkompisarna innan vigseln är ett faktum, är Marholmen kanske den bästa platsen på jorden. Fira svensexan i Roslagens skärgård – i ett örike där nöje, relax och äventyr står inskrivet i lagen.

Bo som en kung – i stuga eller villa
På Marholmen är valfrihet ett signum. Det gäller utbudet av aktiviteter, och det gäller boendet. Vill ni hålla gruppen samlad hela dygnet och rå om er själva finns ett femtiotal stugor och villor att välja mellan, från mindre fyrbäddsstugor till pampiga grosshandlarvillor för större sällskap. Alla med närhet till havet, nattdopp och sköna aktiviteter.

Fart till max, sedan relax
På Marholmen är du granne med havet och har en uppsjö av aktiviteter att ösa ur. Här finns i stort sett allt för alla smaker. Från paintball och yxkastning om ni söker adrenalin och äventyr, till fotboll och äventyrsgolf om ni vill ha kul med boll. För att ta några exempel. Vi måste också nämna Badholmen. En egen holme med bastu och badtunna, soldäck och privat sandstrand. Här får ni ert egna rike i öriket!

Vad söker ni? Vår personal har lång erfarenhet att arrangera svensexor, kontakta oss!

Vägbeskrivning

Marholmen är en ö med broförbindelse som ligger ca 1 mil söder om Norrtälje och cirka 7 mil norr om Stockholm. Hit tar du dig med bil, buss eller båt.