På Hugget i Roslagen, fiske- och båtturer

Östhammar

Vi tar dig med på fisketurer i skärgården från Öregrund till Herräng. Under de senaste 10 åren har vi varit aktiva i Gräsö skärgård men nu kan vi hämta dig och dina gäster från Öregrund till Herräng. Vi har i fler år haft fiskeguidningar samt fiskeläger för ungdomar. I den fina skärgårdsmiljön i norra Roslagen så får du en underbar natur upplevelse och faktastiskt fina fiskevatten. 

Hel- eller halvdagsfiske vi tar hand om dina önskemål. Är ni en större företagsgrupp så kontakta oss så hjälper vi er till en lösning som passar. Vi har ett stort kontaktnät och kan lösa dina frågor.

Fisket är främst gädda, abborre och strömming (på försommaren). Spinnfiske efter dessa arter, utrustning ingår i priset men ni får gärna ha er egen utrustning så kan vi ge tips och trix utifrån din normala utrustning.

Strömmingsfisket på försommaren är en mycket uppskattad företagsaktivitet där vi kan vara fler tillsammans i båten.

För dig som vill prova lite mer avancerad fiske så erbjuder vi även flugfiske efter gädda. Det är dock bra om du/ni har fiskat med flugspö tidigare för att ni ska få en bättre upplevelse. Är du nybörjare så hjälper vi dig även med att lära ut denna teknik.

Vid spinnfiske så har vi två styrpulpetbåtar som vi fiskar ifrån, vi kan ta 2-7 personer men har möjlighet att ta fler. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig. 

Vid strömingsfiske så kan vi ta med oss fler i gruppen i samma båt och vi kan dessutom använda oss av en större båt. 2-12 personer är inga problem men även här kan vi ordna för större grupper men ta då kontakt med oss.

Välkomna till oss!

Ulf Engqvist

Gräsörävarna AB

Kontaktinformation

Gräsörävarna AB
Raggarön 88
Östhammar
Kontaktperson: Ulf Engqvist
Telefon: 072-2020772
Telefon: 072-2020772

E-post: info@grasoravarna.se
Hemsida: www.grasoravarna.se

Prisinformation

Fiskeguidningar;

4 Timmars/fiske 1000kr/person

8 Timmars/fiske 1500kr/person

Fakta

Våra båtar:

Yamarin 5910 med Suzuki 100hk motor samt Scandica 570 med Suzuki 115hk motor. 

I priset ingår; flytvästar och spinnfiskeutrustning.

Vi har skepparexamen klass VIII och ABC/HLR utbildning.