Burvik

Stuguthyrning på Burvik Golf Resort

På Burvik Golf Resort hittar du en högklassig golfanläggning naturligt anpassad till Roslagens fantastiska natur, med enbackar, mäktiga ekar, branta bergväggar och slingrande vattendrag. På anläggningen finns stugor samt husvagns- och husbilsplatser att hyra.

Information

På Burvik finns möjlighet att hyra trivsamma stugor med självhushåll. Stugorna ligger vackert med utsikt över golfbanans övningsområde. Husvagns-/husbilsplatserna har utsikt mot golfbanans 18:e hål. Burvik ligger mellan Uppsala och Norrtälje, omkring nio mil norr om Stockholm.

Stugorna på Burvik
Här finns 10 golfstugor för 4 personer med 2 sovrum (2 sängar per rum) samt 2 golfstugor för 2 personer (1 sovrum med 2 sängar)
Alla golfstugor har allrum med TV och bäddsoffa, matplats och kök för självhushåll samt wc/dusch. I kök finns spis med ugn och mikrovågsugn, kaffe-bryggare med filter. Kylskåp med frysfack. Alla stugor har direkt utgång till gemensam gård med sittplatser och grillar.
I anslutning till golfbanan finns också en golfrestaurang med fullständiga rättigheter. Restaurangen är öppen maj - oktober.