cbis:1555697
Rum Örskärs vandrarhem
cbis:1555697
cbis:1555697

Stuguthyrning Örskär

När du kliver iland på Örskär har du lämnat stressen på "andra sidan", där du parkerade bilen och sen klev på vår båt. På Örskär råder lugnet och det finns ingen biltrafik. Välkommen till Örskär!
Självhushåll Sjönära Skärgård Vid kusten

Information

Välkomna att hyra de röda stugorna vid Örskärs fyr. Stugorna hyrs ut från maj till mitten av oktober. Fullt utrustade för självhushåll. Perfekt för dig som vill ha ett eget hus med bästa havsutsikt.

De två stugorna vid fyren har bästa möjliga utsikt ut mot havet. Stugorna hyrs ut helg, kortvecka eller vecka under vår och höst. Under sommaren hyrs stugorna ut veckovis eller kortvecka.GRUNDKALLEN
Stuga för 4 personer. Husdjur ej tillåtet.

Rymlig stuga med 4 bäddar fördelat på två sovrum. Utsikt mot havet (fri horisont!) Fullt utrustat kök med spis, mikro, kaffebryggare. kombi kyl/frys. Allrum med soffa och matplats. Mindre TV i allrummet. Badrum med dusch och wc.


För priser se Örskärsfyr.se


UNDERSTEN, Stuga för 6 personer. Husdjur tillåtet.

Rymlig stuga med 6 bäddar fördelat på tre sovrum. Ett av rummen har en familjevåningssäng med 120 cm bred underslaf. Om två sover där ryms 7 personer i stugan. Utsikt mot havet (fri horisont!) Fullt utrustat kök med induktionsspis med varmluftsugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare. kombi kyl/frys. Allrum med stor soffa och stort matbord. Mindre TV i allrummet. Badrum med wc, duch i separat ingång precis runt hörnet .


FISKESTUGAN, Stuga för 2 personer. + tältsäng för barn. Husdjur tillåtet.

På naturreservatet ligger denna pärla! För dig som vill ha det som förr och som vill vara nära naturen. Enkelt boende i en unik miljö. Ingen el, och vatten från en gårdspump. Vedkamin för värmen och gasolkök för matlagning. Bra fiskemöjligheter med kastspö/mete, och en liten båt att ro runt i viken med. Bor man i Fiskestugan finns det begränsade möjligheter till tillval beroende på stugans läge.