Sommarjobbar i kassan

Jobba i Roslagen

Söker du jobb inför sommaren?  Roslagen växer stort med många besökare och fritidsboende under sommaren. Behovet av personal inom besöksnäringen är därför stort och många företag behöver extra resurser för att möta besökarna på bästa sätt. Vi har därför samlat lediga tjänster inom Roslagens besöksnäring inför sommaren 2022.

I Roslagen har uppladdningen inför sommaren startat och hos många verksamheter pågår just nu rekryteringar. För att stötta besöksnäringen hjälper Visit Roslagen till att sammanfatta jobbmöjligheterna för att hjälpa företagen att nå ut med sina lediga tjänster.

Bland sommarens lediga jobb i Roslagen finns allt från möjligheten att jobba på en hästgård, på restaurang, på en båt mellan Roslagens öar, som paddlingsinstruktör eller genom att möta Roslagens besökare på en av våra turistbyråer.

Hitta lediga jobb i Roslagen

Klicka på en ikon i kartan för att se de företag som söker personal inför sommaren.

Ikon av bestick

Siaröfortet Skärgårdskrog & Pensionat

Siaröfortet söker framför allt en kock maj-september och en servitris juni-augusti, men också extraanställda för café- och restaurangverksamhet. Sista ansökning den 22 maj.

Läs mer

Ikon bestick

Den gyllene Räven, Norrtälje

Kockar och serveringspersonal sökes till restaurang Den Gyllene Räven i Norrtälje hamn. Vi söker både dig med erfarenhet eller dig som är ny i vår bransch. Välkommen till ett glatt gäng med högt tempo!

Läs mer

Ikon bestick

Finnhamns krog

Vi söker våra tre sista kockar till sommaren, med start senast i månadsskiftet maj/juni. Boende finns på ön. Rekryteringen sker löpande. Ansökningar skickas till ansokan2022@finnhamn.se

Läs mer

Ikon - bestick

Fredriksborg Hotell & Restaurang, Värmdö

Vi söker kvällsservis med tidigare erfarenhet. Hel- eller deltid, för kvällspass (cirka kl. 16-22) fredagar och lördagar till och med 25 maj, samt dagligen 26 maj-31 aug. Ansökan så snart som möjligt.

Läs mer

ikon bestick

Blidösundsbolaget

I Blidösundsbolaget söker vi inför sommaren personal inom café och restaurang till våra fartyg. Vi söker också kock och kallskänk samt kajkoordinator. Sista ansökningsdag 30/4

Läs mer

Ikon bestick

Solbrännan Restaurang & Café, Österskär

Vi söker en rutinerad servitris/servitör över 20 år och gärna äldre. Vi söker också kock eller rutinerat köksbiträde. I första hand för sommaren från maj tom augusti.

Läs mer

Ikon bestick

Runö Möten & Events, Åkersberga

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Anläggningen söker nu kock och serveringspersonal.

Läs mer

Ikon bestick

Wira Tingshuset, Åkersberga

Vi söker 1–2 personer med vana och trygghet i köket till Wira Tingshuset. Vi söker en kock erfarenhet av matlagning, du ska vara självständig i köket och superbonus med några referensjobb.

Läs mer

Ikon restaurang

Restaurang Varvet, Högmarsö

Restaurang Varvet på Högmarsö söker till sommaren kockar och servis som är drivna, har erfarenhet och går igång på ge kroggäster en riktigt bra upplevelser.

Läs mer

Ikon bestick

Furusund värdshus

Vi söker bartender, serveringspersonal samt kockar till vår restaurang med 150 sittplatser samt vårt boutiquehotell med 16 havsnära rum. Förstärkning till sommaren samt fasta heltidstjänster.

Läs mer

ikon bestick

Lidö värdshus

Till skärgårdsön Lidö söker vi servispersonal som kan jobba mellan midsommar till och med vecka 32. Minimum 3 års erfarenhet. Skicka ansökan till jobba@lidovardshus.se

Läs mer

Ikon shoppingkassar

Edblad i Gåsvik

Till sommaren 2022 söker vi nu kockar och kallskänkor samt personal till servering och kassa till vår restaurang i Gåsvik, Väddö.

Läs mer

Ikon bestick

Restaurang Strandnära, Öregrund

Strandnära i Öregrund söker kockar och servitris/servitör. Vi söker dig som motiveras av att se nöjda gäster, som presterar under högt tempo och som älskar att ge personlig service. Sista ansökningsdag 15 maj.

Läs mer

Ikon hotell

Gårdshotell Klockargården Öregrund

Vi söker sommarpersonal och helgjobbare som kan sköta frukost, städ och incheckning med betalsystem och hotellsystem. Sista ansökningsdag 21 april.

Läs mer

Ikon byggnad

Öregrunds vattensport

Vi söker dig som är över 18 år, brinner för service och vill jobba i butik och uthyrning av SUP och kajaker i centrala Öregrund. Både helger och veckodagar. Vi anställer löpande.

Läs mer

Ikon kajakpaddling

Kajak & Uteliv, Gräddö

Kajak & uteliv söker Kajakguide/instruktör och uthyrningspersonal till en av regionens största kajakaktörer med hela norra Stockholms skärgård som arbetsplats. Anställning sker löpnade.

Läs mer

Ikon byggnad

Nedergården Gammalt & Nytt, Rånäs

Vi söker sommarpersonal för perioden v 25 – v 33 till café och butik. Både personal som kan arbeta 75-95% samt personer som vill arbeta helg. Du är trevlig, glad, positiv, stresstålig och ska kunna ta egna initiativ.

Läs mer

Ikon byggnad

Öregrunds turistbyrå

Visit Roslagen söker Turistinformatörer till vår besöksservice i Öregrund. Turistbyrån ligger mitt i hamnen och har en mycket intensiv besöksfrekvens av turister under sommaren.

Läs mer

Ikon - ridning

Lappdals islandshästar, Åkersberga

Vi söker hästvan stallpersonal och turledare i sommar. Hos oss finns Islandshästar och vi anordnar turer, ridskola, ridläger, inackorderingar och uppfödning.

Läs mer

Ikon - hotell

Marholmen

Nu söker vi på Marholmen två kollegor till vårt nya Innesäljteam! Marholmen ligger i Roslagens skärgård, strax utanför Norrtälje. Heltidstjänst med tillträde snarast.

Läs mer

Ikon byggnad

Norrtälje turistbyrå

Visit Roslagen söker medarbetare till Norrtälje Turistbyrå. Vi söker dig som brinner för att få våra besökare att stanna längre och upptäcka mer av Roslagen. 

Läs mer

Ikon - byggnad

Pythagoras industrimuseum

Till Pythagoras industrimuseum i Norrtälje söker vi sommarguide och sommarpersonal till kafé och entré. Du måste vara fyllda 18 år, ha goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. Ansök till ansokan@pythagorasmuseum.se senast 8 maj.

Läs mer