cbis:1981310

Sommarfest på Erikskulle

Varje år sedan 1919 har det varit sommarfest på Erikskulle. I år med invigning av ny muséeutställning, uppförande av lokala låtar, trädgårdshörna, blommarknad och historisk manekänguppvisning.
Husdjur tillåtna WC Barnvänligt Sommarlov Kostnadsfritt

Information

På sommarfesten i år inviger vi ny allmogeutställning på muséets övre våning. Vi får hit trädgårdsentusiaster med aktiviteter riktade till barn, men också försäljning av växter och rådgivning. Gruppen "Flanörerna" visar sina historiska kreationer i en manekänguppvisning. Visor och låtar från Söderbykarl samlades ihop av Göran Liljegren i början av 2000-talet. I samband med nytrycket av häftet kommer några lokala musiker uppföra sina favoriter. I övrigt blir det som vanligt tipspromenad för stora och små. Kaféet är öppet med hembakt. Alla husen är öppna, med bemanning i handelsboden och i loppislokalen i muséets källare. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekomendationer med trängselvärdar och antalsbegränsningar.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

4 Juli 11:00 - 16:00

Vägbeskrivning

Åk mot Väddö från Norrtälje. När man passerat Söderbykarls kyrka är det ytterligare 300 meter till avtagsvägen till höger upp till Erikskulle.