cbis:2149203

Skriv, få kraft och ha kul

Att skriva är att samtala med många samtidigt utan att behöva säga något högt.
Heliga Birgitta 650 år Handikappvänligt Trådlöst internet WC Rökfritt Kostnadsfritt

Information

”Om jag stirrar in i en vägg är det inte för att jag inte bryr mig om dig, jag har bara lite mycket med mig själv. Om jag skriker så är det för att jag inte orkar vara tyst längre. Om det ser ut som jag går sönder, försök inte trösta mig för då kanske jag spricker på riktigt. Ibland vet jag inte ens om jag orkar vakna eller kliva upp ur sängen, men ibland så är det ljust och det känns som om allt kommer att lösa sig…”

Utdrag ur boken Förrädare som kommer under 2023 av Anette Skåhlberg.

Anette Skåhlberg är författare till över 70 barn och ungdomsböcker. Hon skriver om psykisk ohälsa och hälsa, om normer och att bryta mot dem, om att få vara den en vill och väldigt mycket fantasi som blandas med reality. Lika mycket som hon älskar att skriva, älskar hon att guida och inspirera andra att skriva sina berättelser.

Passa på att vara med i denna skrivarverkstad där du kommer kunna skriva på de berättelser som måste ut ur ditt inre. Skriv för hälsan! Att skriva är en bra väg att må bättre och att få andra att må bättre som kan läsa det skrivna senare.

Med en massa smarta verktyg och en och annan visualisering kommer Anette guida dig framåt i skrivandet så du både känner dig starkare och skickligare i att skapa berättelser, och känner dig mer harmonisk med dig själv.

Varmt välkommen till en härlig dag eftermiddag/kväll tillsammans med Anette