Simbadets Camping - Bo i stuga
Simbadets Camping - Bo i stuga
Simbadets Camping - Bo i stuga
Simbadets Camping - Bo i stuga
Simbadets Camping - Bo i stuga

Simbadets Camping - Bo i stuga

På Simbadets Camping och Bad i Österbybruk kan du bo på camping eller i stuga. Här finns möjlighet att hyra cykel och roddbåt för att utforska den fantastiska naturen i området. I närheten kan du också uppleva både kultur och historia.

Information

Bo i stuga på Simbadets Camping
På området finns fem stycken övernattningsstugor, för lättare självhushåll att hyra. Stugorna har 2-4 bäddar i varje. Sänglinne finns att hyra om du inte har med dig det. Alla stugor ligger vid vattnet och det handikappanpassade servicehuset ligger precis bredvid. Att sitta på verandan och se solen gå ner är uppskattat kvällsnöje.

Passa på att upptäcka Vallonbruket på cykel med campingens rejäla cyklar, som finns att hyra på campingen. För dig som uppskattar fiske finns möjlighet att hyra roddbåt och flytväst. Fiskekort finns att köpa. I Stordammen kan du fiska både gädda och abborre.
På Campingområdet finns kaffeservering och kiosk med lättare förtäring samt badplats med ett 10 meter högt hopptorn, badbryggor och sandstrand för de minsta barnen. Här hittar du också omklädningsrum, beachvolleybana och en grillplats.

Bo på Simbadet camping
Campingen vänder sig i första hand till den lite äldre gästen, som tycker om att koppla av över helgen, utan några måsten. Med något gott i glaset och en doft av nygrillat i luften. Kultur, historia och närheten till centrum gör att många uppskattar Österbybruk och campingen.