Simbadets Camping - Bo i stuga
Simbadets Camping - Bo i stuga
Simbadets Camping - Bo i stuga
Simbadets Camping - Bo i stuga
Simbadets Camping - Bo i stuga

Simbadets Camping - Bo i stuga

På Simbadets Camping och Bad i Österbybruk kan du bo på camping eller i stuga. Campingen ligger central beläget i Österbybruk och har bland annat en matservering med rättigheter öppen under högsäsong.
Midsommar Husdjur tillåtna Restaurang Gemensam WC Gemensam dusch Gemensamt kök Uteservering Fullständiga rättigheter Barnvänligt Gratis parkering Handikapparkering Reception Bar Kiosk Pub Rökfritt Café Servering Matservering Självhushåll Tillgång till kök Kokmöjligheter Sjönära Påsk Valborg Nationaldag Kulturveckan i Östhammars kommun Busshållplats Gemensam matplats Bruken Middag serveras Tätort Konferensmöjligheter Evenemang för seniorer i Norrtälje kommun Naturkartan

Information

Bo i stuga på Simbadets Camping
På området finns fem stycken övernattningsstugor, för lättare självhushåll att hyra. Stugorna har 2-4 bäddar i varje. Sänglinne finns att hyra om du inte har med dig det. Alla stugor ligger vid vattnet och det handikappanpassade servicehuset ligger precis intill. Att sitta på verandan och se solen gå ner är uppskattat kvällsnöje.

Endast en kort promenad på ca 600 m bort finner du Vallonbruket och Herrgårdsområdet.
På campingen finns en matservering (öppen mitten på maj - aug) som serverar ett varierat utbud av mat och har fullständiga rättigheter. Missa inte den populära högrevsburgaren!

På campingen finns även ett 10 meter högt hopptorn, badbryggor och sandstrand för de minsta barnen.

Bo på Simbadet camping
Campingen vänder sig till den som tycker om att koppla av över helgen, utan några måsten. Kultur, historia och närheten till centrum gör att många uppskattar Österbybruk och campingen.