Simbadets Camping

Simbadets Camping

På Simbadets Camping och Bad i Österbybruk kan du bo på camping eller i stuga. Här finns möjlighet att hyra cykel och roddbåt för att utforska den fantastiska naturen i området. I närheten kan du också uppleva både kultur och historia.
Naturkartan

Information

Campingen vänder sig i första hand till den lite äldre gästen, som tycker om att koppla av över helgen, utan några måsten. Med något gott i glaset och en doft av nygrillat i luften. Kultur, historia och närheten till centrum gör att många uppskattar Österbybruk och campingen.

Du kan också bo i stuga. Här ligger alla stugor vid vattnet och det handikappanpassade servicehuset ligger precis bredvid. Att sitta på verandan och se solen gå ner är uppskattat kvällsnöje.

Passa på att upptäcka Vallonbruket på cykel med campingens rejäla cyklar, som finns att hyra på campingen. För dig som uppskattar fiske finns möjlighet att hyra roddbåt och flytväst. Fiskekort finns att köpa. I Stordammen kan du fiska både gädda och abborre.

På Campingområdet finns kaffeservering och kiosk med lättare förtäring samt badplats med ett 10 meter högt hopptorn, badbryggor och sandstrand för de minsta barnen. Här hittar du också omklädningsrum, beachvolleybana och en grillplats.

Vintertid finns det en vak öppen på ca 14 x14 m där du kan vinterbada. Vill du boka bastu för dig själv, vänner eller familj. Ring 076-100 296 När vintervädret är kallt, plogas 4,5 km lång bana med för skridskor och spår för skidor intill. Omklädningsrum hålls öppna.