Roslagens Sparbank
cbis:1938217
cbis:1938217
cbis:1938217
cbis:1938217
cbis:1938217
cbis:1938217

Roslagens Sparbank

Roslagens Sparbank är en lokal bank på riktigt - som finns bara i Norrtälje kommun - här tas alla beslut och här bor 90 procent av medarbetarna som känner sin marknad och går på samma gator som du.

Information

Du hittar Roslagens Sparbank på många platser i kommunen, då är det enkelt för dig att titta in när du känner att du vill möta en människa för dina bankärenden.

Att Roslagens sparbank är just en sparbank betyder att de delar med sig av sin vinst för att utveckla bygden istället för att dela ut pengar till aktieägare, för några sådana har de inte. Sedan år 2000 har Roslagens Sparbank avsatt drygt 130 miljoner till samhällsnytta.

Din bank i Norrtälje kommun
Roslagens Sparbank är den enda banken som har kontor på fyra orter i Norrtälje kommun.

Du hittar dem i Norrtälje, Hallstavik, Älmsta och Rimbo. Du kan också nå dem via Internet- och Telefonbanken. Mest generösa öppettider har Norrtälje med öppet; måndag till torsdag 10-18 och fredag 10-16.

Roslagens största företagsbank
Roslagens Sparbank vill vara den bästa samarbetspartnern för dig som företagare. För Norrtäljes näringsliv har de den lilla bankens närhet och smidighet och en stor banks resurser. Läs mer. https://www.roslagenssparbank.se/foretag/

Specialistkompetens
Hos Roslagens Sparbank hittar du specialister inom privatekonomi, pension, försäkring, placeringar och aktiehandel, samt egna jurister - privat och företag. Du ska kunna vända dig till dem oavsett var i livet du befinner dig.

Externa länkar och dokument

https://roslagenssparbank.se/om-oss.html