Ryggtavla mot skog och sjö

rOslagbara upplevelser

rOslagbara tips

Här tipsar vi om vad du kan göra i Roslagen. Vi har samlat paket med erbjudanden, evenemang och aktiviteter som är aktuella att ta del av just nu. 

Seniorer som kramas

Senior Vardagslyx

Är du över 65 år?

Då erbjuder Maholmen Vardagslyx som ger dig möjlighet att uppleva Marholmen när det är som allra lugnast, Mareld Spa är platsen för dig som vill fly alla måsten och borden, här lutar du dig tillbaka och ägnar dig åt total njutning.

Att du har blicken ut över vackra Stockholms skärgård gör välbefinnandet dubbelt.

Läs mer

Gimo Herrgård

Romantic Lifestyle

Lev livet lite lyxigare och ge dig själv tid att ta hand om dig och den du tycker om med ett Romantic Lifestyle-paket på Gimo Herrgård.

I ert rum väntar bubbel och choklad vid ankomst. I salongerna eller på terrassen serveras ni tebuffé och en välkomstdrink och till aftonen kvällens fyra rätters middag. Efterföljande morgon serveras ni frukost som buffé i restaurangen.

Läs mer

Plansch den sista droppen

Julmord - Den sista droppen

Välkomna till en helkväll fylld med spänning, humor och god mat på Norrtelje Brenneri!

Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig.

Mellan scenerna serverar Grannköket en god trerätters JULmeny, i Norrtelje Brenneris fantastiska loge, och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna.

Läs mer

Bärby gård hotellrum

Vandringspaket

Unna dig ett stopp på din vandring på det familjära Bergby Gård. Här får du lugn och ro och avkoppling.

Gården är stor med endast 14 bäddar fördelat på 1 100 m2 yta, så här råder ingen trängsel. Här kan ni även njuta av sol, sand mellan tårna och 28 graders värme i solljusterapi-anläggningen.

Lunch eller middag bokas separat.

Läs mer

Söderarm skymning

Myshelg på Söderarm 11-12 november

Paket med boende, skärgårdsresa med Gladan, trerättersmiddag i tornet, bastu/badtunna, Söderarms historia, frukost och fyrvisning, ett härlig höstäventyr ut till yttersta skärgården.

Söderarm var en gång i tiden både fyr- och lotsplats. Ön hade bofast befolkning och även fyren Tjärven norr om Söderarm var bemannad av personal som bodde på Söderarm. Här fanns en sjöräddningsstation och t o m en skola. Fyren är idag ett statligt byggnadsminne.

Här finns karga klippor men också grönska och ett sjudande fågelliv, spektakulära solnedgångar och många soltimmar.

Läs mer