Äntligen dags för Rimbo Höstfolk igen!

Rimbo Höstfolk - Groupa + Sara och Samantha

Pris från 100 SEK

  • Prisinformation: olika kategorier
  • Telefonnummer: 0708-160123
  • Webbsida: http://
  • Evenemangslänk: http://
  • Kontaktperson: Emil Björnestedt
  • Besöksadress: Rånäsvägen 26 Postadress: 762 51 Rimbo
Äntligen dags för Rimbo Höstfolk igen! På årets första Rimbo HöstFolk presenterar vi dubbelkonsert med GROUPA och Sara & Samantha Rimbo Kulturscen Lördag den 30e Oktober kl.19.00 En av Sveriges mest legendariska folkmusikgrupper ger sig ut på jubiléumsturné, för att fira sina 40 år. Med sig har de den fantastiska duon Sara Parkman och Samantha Olanders. Hjärtligt välkomna!!!
Handikappvänligt

Information

GROUPA
Med sin helt unika form av nordisk folkmusik räknas Groupa till en av genrens absoluta supergrupper och har sedan 1981 gått i bräschen för den progressiva nordiska folkmusiken. Genom sin karaktäristiska blandning av äldre melodier, fria improviserade inslag, nya kompositioner och fantasifulla instrumentation har gruppen påverkat en hel generation av musiker.
SARA PARKMAN & SAMANTHA OLANDERS
Med rötter i Ångermanland och Hälsingland utgår Sara Parkman & Samantha Ohlanders från traditionellt låtspel men hivar in lika mycket nyskrivet material, för det är ju så folkmusiken är. Med två fioler och två röster utforskar de ramar för improvisation och gränsen för tradition. Det är folkligt, det är farligt, det är form, det är starkt, skört och skitigt. Alltid med en bunt respektfyllda trådar mot de som gått före, men lika delar nyfikenhet mot det okända.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

30 Oktober 19:00 - 21:00

Vägbeskrivning

Kör in vid Sparbankshallen, Bålbroskolan Rimbo