cbis:1937393
cbis:1937393
cbis:1937393
cbis:1937393

Restaurang Lidö Värdshus

Med vårt genuina intresse för mat och service sätter vi Lidö Värdshus på kartan som en av skärgårdens trevligaste krogar! Lidö är den perfekta skärgårdsön för dig som vill njuta av god mat och dryck – antingen du är semesterfirare, ska arrangera ett bröllop, fira en födelsedag eller ska konferera. Tillsammans skapar vi minnen för livet!

Information

Restaurang Lidö Värdshus
Lidö Värdshus ligger med utsikt över Lidöfjärden. Den ljusgula herrgården är från 1700-talet med en ljus och luftig paviljong som används som festvåning och rymmer över 120 sittande gäster. I glashuset på uteserveringen finns plats för 90 gäster. I restaurangen erbjuds klassisk mat med tydliga smaker där råvarorna står i fokus. Menyn bygger på skärgårdsinspirerad mat med svenska smaker.

Oasen
Vår framficka, som ni hittar vid gästhamnen. Här erbjuds fantastiska nygräddade pizzor direkt från våra egna pizzaugnar. Här kan ni även dricka en kall öl i solen, njuta av en kopp kaffe eller köpa hembakat fikabröd. På Oasen hittar ni även glass, godis, Lidö-kläder och öns vackraste solnedgång!


På Lidö finns något för alla smaker.