Paddla i skärgården

© Henrik Trygg
Paddling vid Gisslingö

Upptäck Roslagen från vattnet

Hyr din kajak eller kanot i Roslagen. Här finns flera företag som erbjuder kurser och färdiga kajakpaket med lunchkorg, guide och övernattning. Här finns något för alla oavsett om du är nybörjare eller en skicklig paddlare.

paddla med familjen

Äventyr för familjen

Läs mer om äventyr för stora och små. Här kan du möta stora och små djur och uppleva spänning på hög höjd eller till havs. Klicka på länken för fler tips.

Läs mer

Paddling i Roslagen
© Henrik Trygg

5 tips för paddling i Roslagen

Vill du njuta av paddling i lummiga kanaler eller föredrar du äventyr på öppet hav? Vi tipsar om 5 platser som bjuder på avkoppling och naturupplevelser.

Läs mer

Vinter i skärgården

Vinter i skärgården

Upplev Roslagens magiska skärgård året runt! Här finns flera boenden som har öppet året runt och där du kan njuta av alla årstidernas charm nära havet.

Läs mer

Hyra kajak 

I Roslagen finns möjlighet att hyra kajak och kanot på flera platser. Här hittar du utrustning att hyra både för nybörjare och erfarna paddlare. Flera företag erbjuder också arrangerade turer för dig som vill paddla med en guide.

Arrangerade paddlingsturer & kurser

Följ med på en tur med picknick eller övernattning. Här hittar du allt från nybörjarkurser i paddling till mer avancerade kurser där kunniga instruktörer lär dig mer om paddling.