Östhammars rådhus
Östhammars rådhus

Östhammars Turistbyrå

Välkommen till Östhammars Turistbyrå

I det gamla Rådhuset hittar du Östhammars turistbyrå och butik. Här hittar lokala presenter, julklappar och lokalproducerade produkter från Roslagen. 

Vill du veta mer om Östhammar och Öregrunds stad? Vi anordnar stadsvandringar året om. Sommartid har vi reguljära turer men även under övriga året finns det möjlighet att boka någon av våra duktiga stadsguider.

I butiken i Rådhuset hittar du ett brett sortiment av souvenirer, lokala producenter av hantverk, böcker med lokal anknytning, vykort och smycken. Lokalproducerad honung, rapsolja, kryddor och mycket mer. Välkommen in att besöka oss!

För att skapa en trygg och säker miljö för dig som besöker Östhammars turistbyrå har vi genomfört en rad åtgärder för att minska risken för trängsel. Just nu kan vi välkomna max 1 besökare åt gången i lokalen. Därför vill vi att du besöker oss ensam och inte i sällskap. Följ anvisningar och skyltar på plats och sprita händerna vid ditt besök. Vid vår kassa finns plexiglas och handsprit. Självklart stannar du hemma vid minsta symptom.
 
Vi vill också påminna om att du hittar massor av information om Roslagen på vår webbplats. Många av våra produkter kan du också köpa i vår webbshop. Självklart finns vi behjälpliga för tips, råd och inspiration även via mail, telefon och vår FB-sida.
Vi ser så mycket fram emot att få välkomna nya och gamla besökare till vår turistbyrå och till Roslagen! Till dess att det är möjligt är det viktigt att vi alla är rädda om varandra och håller avståndet.

Öppettider

Tisdag - fredag kl. 11-16

Stängt följande dagar:
Nyårsafton - Nyårsdagen
Trettondagen
Påskdagen- Annandag påsk
1 maj
Kristihimmelsfärds dag
Nationaldagen
Midsommarafton
Midsommardagen

Hitta till oss

Rådhustorget 1
74231 Östhammar
Telefon 0767-650 660
E-post: info@visitroslagen.se