cbis:2001102

Opera Quiz med meny - Gammel Tammen

Opera på Österbybruks sångare och musiker bjuder på ett exklusivt operaquiz på anrika Wärdshuset Gammel Tammen där du kan testa dina kunskaper inom opera och klassisk musik, samtidigt som du får uppleva förstklassig operaunderhållning & njuta av god mat.

Information

Opera på Österbybruks sångare och musiker bjuder på ett exklusivt operaquiz på anrika Wärdshuset Gammel Tammen där du kan testa dina kunskaper inom opera och klassisk musik, samtidigt som du får uppleva förstklassig operaunderhållning med några av operafestivalens stjärnor.

Konferencier är Opera på Österbybruks konstnärlige ledare, dirigenten Niklas Tamm och bland de medverkande återfinns några av festivalens sångare – sopranen Susanna Reuter, tenoren Joseph Mossop, och basbarytonen Tobias Bennsten – samt prisbelönta Duo Lavotha Hästbacka bestående av cellisten Andreas Lavotha och pianisten Christopher Hästbacka.

Tävla om äran att bli vinnare av Österbybruks första Operaquiz någonsin och vinn hemliga priser. Är du ingen tävlingsmänniska kan du naturligtvis bara luta dig tillbaka och njuta av den goda maten och den fina musiken. I biljettpriset ingår förstklassig musikalisk underhållning och en trerättersmiddag komponerad speciellt för detta evenemang (kostnad för dryck tillkommer). Om vädret tillåter sker det hela på herrgårdsterassen, i händelse av dåligt väder flyttar vi inomhus.

Wärdshuset Gammel Tammen kommer att erbjuda en vegetarisk 3-rätters middag med möjlighet att som ”tillval” för 100 kr lägga till en vällagad lammfilé eller vildfångad fisk. För att välja tillvalsmeny skriv ett mail till info@gammeltammen.se och boka. Kostnad för dryck tillkommer.

Vegetarisk Meny
Tartar på grillad rödbeta med pepparrot
Vår egen veganbiff gjord på valnötter, pinjenötter och havre med balsamicosås och potatis
Chokladmousse med citronmeliss från Orangeriträdgården

Tillvalsmeny Fisk
Tartar på grillad rödbeta med pepparrot
Torskrygg med Champagnesås och potatis
Chokladmousse med citronmeliss från Orangeriträdgården

Tillvalsmeny kött
Tartar på grillad rödbeta med pepparrot
Lammfilé med balsamicosås och potatis
Chokladmousse med citronmeliss från Orangeriträdgården

Välkommen!

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

12 August 19:00 - 21:30