cbis:1928367
Marholmen stugor Bohman & Sjöstrand Ab

Marholmen - Stugor

På Marholmen kan du boka in en sommarvecka, höst-, sport-, och påskloven, weekend med vännerna eller Badholmen med kollegorna. Här kan du bo i nationalromantiska villor, hotellrum med panoramautsikt och trevliga skärgårdsstugor.
Handikappvänligt Bastu TV-rum Grill/grillplats Gratis parkering Parkering/Garage Vid kusten

Information

På Marholmen finns boende året runt i fristående hus på ca 70 kvm, med egen bastu, braskamin och ett allrum med tv hörna och fullt utrustat kök. Husen har tre sovrum, med två enkelsängar i varje rum. Fritt wifi finns i alla stugor.

Förvaltarbostaden
Förvaltarbostaden uppfördes på 1890-talet och är varsamt renoverad och bevarad. Här finns ett kök med matplats för upp till 8 personer, vardagsrum samt två badrum. Sovrummen är belägna på övre plan fördelade på tre dubbelrum.

Sjöstugan
Sjöstugan är byggd i början på 1900- talet och är liksom Förvaltaren varsamt renoverad. Här finns kök, vardagsrum och ett badrum. Sovrummen ligger på övre plan fördelade på två dubbelrum. Huset har en stor altan med utsikt över havsviken.

Gula Villan
Utan tvekan har Gula Villan Marholmens absolut bästa läge – med direkt närhet till vattnet och en egen brygga där Du kan lägga till med båten.
Gula Villan erbjuder två enkelrum samt ett dubbelrum på övre våningsplanet. Här finns tre badrum, kök och ett vardagsrum med TV och DVD.

Villa Ekbacken och Villa Viken
Villa Ekbacken och Villa Viken är lugnt belägna, men ändå i närheten av alla konferensfaciliteter. Villorna har en ljus och stilren inredning med kök, vardagsrum och bastu.
I Villa Ekbacken finns 4 bäddar, varav 1 dubbelrum, samt ett konferensrum.
I Villa Viken finns 5 bäddar, varav 1 dubbelrum, samt en jacuzzi.

Villa Berg
Villa Berg är en elegant kulturminnesmärkt jugendvilla uppförd i början av 1900- talet. Villa Berg erbjuder en intim miljö för kreativa och utvecklande konferenser för gäster med höga krav.
Här finns 14 stycken enkelrum, och en stor glasveranda med utsikt mot vattnet. I Villa Berg bor och konfererar man på samma ställe.

Grosshandlarvillan
Grosshandlarvillan är ett av öns äldsta hus, byggd i nationalromantisk stil, av timmer som vilar på granit. Grosshandlarvillan har fyra dubbelrum, varav en svit. Alla rum har härligt sköna sängar, bekväma läsfåtöljer, WIFI, TV samt DVD. Dusch och WC finns i stora samt lilla sviten, de övriga två har gemensam dusch och WC i nära anslutning till rummen.

Marholmen - Hotell
Alltid på Marholmen
Mareld - Marholmens spa & relax