Mäklarringen Österåker

Söker du mäklaren som sätter kvalitet framför kvantitet? Välkommen till Mäklarringen Österåker!

Information

Mäklarringen ligger i topp på listan över mäklarna i Österåker med flest rekommendationer på ratingsajten Hittamäklare.
”Många och goda rekommendationer är en kvalitetsstämpel på vårt jobb, eftersom man aldrig är bättre än sin senaste affär. Vi lever på våra rekommendationer från nöjda köpare och säljare av både hus och lägenheter.”
Alla medarbetare på kontoret bor i Österåkers kommun vilket ger dem bra koll på skolor, kommunikationer och föreningsliv. De sätter kvalitet framför kvantitet.
Mäklarringen älskar sitt arbete och målet är att alltid nå toppresultat. Det kan vara totalpriset, kvadratmeterpriset eller något annat.
De erbjuder ett heltäckande servicepaket där de förenklar genom att ta hand om er försäljning med bland annat flyttstädning, finansiering, besiktning och flytthjälp.
Om du planerar att flytta nu eller inom ett par år så är det god tid att kontakta Mäklarringen redan idag. Mäklarringen besöker Er kostnadsfritt och lägger upp en plan som passar dig.
Mäklarringen är ett oberoende företag utan kopplingar till bank och försäkringsbolag, det gör att de kan skräddarsy din försäljning på bästa sätt.

Boka