cbis:1937427
cbis:1937427
cbis:1937427
cbis:1937427
cbis:1937427
cbis:1937427
cbis:1937427
cbis:1937427

Lidö värdshus

Fly vardagsstressen för ett par dagar i idyllisk skärgårdsmiljö! På Lidö laddar semesterfirare batterierna, de kära gifter sig och företag konfererar i rofylld miljö. Lidö är ett naturreservat mitt i Roslagen som förenar de bästa delarna av skärgården. Lidö tar emot sällskap för konferens, bröllop och andra fester. Värdshuset har 16 skärgårdsinspirerade gästrum med 34 bäddar. Totalt kan över 75 personer bo på Lidö, inkluderat värdshuset och stugorna.
Sjönära

Information

Lidö är ett naturreservat mitt i Roslagen som förenar de bästa delarna av skärgården. Här hittar ni kobbar, klippor, härliga promenadstråk, badplatser, en självförsörjande bondgård, gästhamn med 50 båtplatser och ett värdshus med skärgårdsinspirerad meny. Här bor ni i en härlig miljö med närhet till havet. Ni kan både njuta av lugnet och hitta på aktiviteter som passar hela familjen.

Pensionatet
Består av tre byggnader och ligger närmast värdshuset. Alla rum är skärgårdsinspirerade och flera har sjöutsikt. Här finns 16 rum med totalt 34 sängplatser. Gästrummen i pensionatet är enkelt och smakfullt inredda, många med havsutsikt. I korridorerna finns duschar och toaletter.

Pensionat Västergården
Med utsikt över ängar och Lidöfjärden hittar ni Pensionat Västergården. Alla rum, toaletter, WC har genomgått en totalrenovering 2019/2020 och nu erbjuder vi totalt 11 rum med två till fyra sängar i varje. Gemensamma toaletter och duschar finns i korridorerna. Möjligheten finns även att laga sin egen mat, antingen i det stora gemensamma köket eller på den stora altanen som har grillmöjligheter och fantastisk utsikt över vattnet. Pensionat Västergården ligger ca 8 minuters promenad från Värdshuset.

Stugorna
I anslutning till Västergården ligger 4 stugor med separat duschstuga. I stugorna finns 4 bäddar, ett litet och behändigt kök samt toalett.

Nolla Cabin
Bo i vår unika Nolla Cabin, där minimal påverkan på naturen ligger i fokus! I samband med projektet Zero Island har vi satt upp helt unik, självförsörjande stuga med plats för två personer. Stugan drivs på solceller och är placerade med utsikt över vattnet.

Restaurang Lidö Värdshus
Lidö Värdshus ligger med utsikt över Lidöfjärden. Den ljusgula herrgården är från 1700-talet med en ljus och luftig paviljong som används som festvåning och rymmer över 120 sittande gäster. I glashuset på uteserveringen finns plats för 90 gäster. I restaurangen erbjuds klassisk mat med tydliga smaker där råvarorna står i fokus. Menyn bygger på skärgårdsinspirerad mat med svenska smaker.

Oasen
Vår framficka, som ni hittar vid gästhamnen. Här erbjuds fantastiska nygräddade pizzor direkt från våra egna pizzaugnar. Här kan ni även dricka en kall öl i solen, njuta av en kopp kaffe eller köpa hembakat fikabröd. På Oasen hittar ni även glass, godis, Lidö-kläder och öns vackraste solnedgång!

På Lidö finns något för alla smaker.