cbis:1942848
cbis:1942848
cbis:1942848
cbis:1942848

Kvarnsands Strandstugor

Med ett fantastiskt läge intill Kvarnsands badstrand och Roslagsleden finns Kvarnsands strandstugor. Från de lyxiga husen som byggdes 2018 har du utsikt över Ålands hav och nära till både sandstrand och klippor.
Vid kusten

Information

Husen ligger i Kvarnsand, nära Grisslehamn. Husen består av två sovrum där ett av sovrummen har delbar dubbelsäng och ett har två enkelsängar. Husen har kombinerat kök/vardagsrum med havsutsikt och högt i tak, soffa, fåtölj och TV med baskanaler. Det charmiga köket är välutrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionsspis, ugn, mikrovågsugn samt porslin och husgeråd.

Köken har matplats för 4-5 personer. Badrummet är helkaklat med dusch och toalett samt hårfön. Varje stuga har en stor uteterrass med utemöbler samt grill. Lakan och handdukar ingår i priset.

I närheten
Kvarnsands strandstugor ligger i ett lugnt grupphusområde med närhet till Tullvikens naturreservat, Kvarnsands badstrand och Roslagsleden. Området är även ett populärt sportfiskeområde för havsöring. Närmaste samhälle är Grisslehamn med fiskaffärer, bensinstation, mataffär, restauranger, caféer, bageri, Hotell Havsbaden med SPA, Eckerö Linjen, minigolfbana, tennisbana, seglarskola och Albert Engströms museum och ateljé. För den golfintresserade finns två golfbanor cirka 14 kilometer från Kvarnsand.

Bra att veta
För dig som hyr stuga finns möjlighet att låna roddbåt. Motorbåt kan hyras för 500 kr per dag (exkl. bensin). Möjlighet att välja till slutstädning finns för 1 100 kr.

Husdjur
Normalt tillåts inte husdjur i stugorna. Vid bokningsförfrågan med husdjur, vänligen kontakta boendet via mail.