cbis:1944385
cbis:1944385

Kontorshuset Stop 76

Kontorshuset Stop 76 är en upplevelsebutik i 3 olika våningsplan. Här finns bland att mobiltelefoni & data, kontorsmaterial, presenter, leksaker och böcker.

Information

Mobiltelefoni & data med egen serviceverkstad och möjlighet till expresservice. Design, form och färg till mobiltelefonen är lika viktigt som funktionerna.

Kontorsmaterial för både hemmabruk och företag. Designkalendrar, block & pennor, studentmaterial, förbrukningsmaterial till kontor eller butik. Utbudet är brett och snabb leverans om något speciellt önskas. Vid leveranser i större mängd kan du enkelt få hjälp och ansluta dig till Kontorshusets företagswebb där leveranser sker direkt från centrallagret i Växjö.

Presentavdelning med kända märken så som Orrefors/Kostaboda samt många andra kvalitetsprodukter. Kontorshuset arbetar med form och färg genom årets alla säsonger. Lokalt tillverkat och producerat är mycket välkommet.

Leksaksavdelningen som är över 100 kvm på nedre plan är ansluten till den nordiska kedjan NTT, syns och marknadsförs som Lekextra.

Bokhandeln på övre plan ingår i bokhandelskedjan Ugglan. 1200 nya unika titlar fyller bokhyllorna varje år. Kontorshuset har egen barnboksutgivning med egenskapade Östhammarskaraktärer, en saga för hela familjen.