cbis:1955260
cbis:1955260
cbis:1955260
cbis:1955260
cbis:1955260
cbis:1955260
cbis:1955260
cbis:1955260
cbis:1955260
cbis:1955260
cbis:1955260
cbis:1955260

Konferens på Marholmen

Marholmen ligger bara 1 timme med bil från Stockholm, Uppsala och Arlanda - Marholmen är en ö med broförbindelse till fastlandet. Idag söker många grupper avskildhet, till viss del eller för hela sin konferens. Tack vare Marholmens 34 hektar och flertalet öar finns möjlighet att erbjuda ett 20-tal unika villor i olika storlekar för att möta de krav och önskemål som vi nu ställts inför.
Handikappvänligt Bastu TV-rum Grill/grillplats Barnvänligt Gratis parkering Parkering/Garage Vid kusten Konferensmöjligheter

Information

Gemensamt för alla Marholmens grupp- & konferenspaket är:

- 34 hektar ö i Roslagens skärgård
- Teambuildingaktiviteter uttomhus - alla aktiviteter sköts i egen regi
- Alla måltider i egen villa eller unik lokal eller utomhuslunch över öppen eld
- 20 unika konferenslokaler - utspridda över ön
- 200 singelrum i stugor/villor/hotell
- Aktiviteter som alltid ingår: inträde till spa & relax samt lån av båt, kajak, kanot & multi-court (i mån av plats).

I öriket erbjuds en örikedom som är svåröverträffad. Du kan komma hit med en liten grupp eller en hel delegation. Ni kan välja att bo i moderna hotellrum eller få den fantastiska Grosshandlarvillan från förra sekelskiftet helt för er själva.

Bo på Marholmen
Marholmens nycklar går till nationalromantiska villor, hotellrum med panoramautsikt och trevliga skärgårdsstugor. Välj ett boende som passar dina planer, ett boende som gör din vistelse till något gemensamt eller till din egen tid. Oavsett hur du vill uppleva Marholmen så är det skäret, brisen och ölivet som förenar oss.

Avskilda konferenspaket
Avskild konferens för 2-6 personer
Avskild konferens för 8-14 personer
Avskild konferens för 20-50+ personer

Aktiviteter
Badholmen med egen badtunna & bastu (året runt)
5- och 10-kamp med Vildmarkstema på egen ö (året runt)
Båtorientering (apr-nov)
Paintballturnering (apr-nov)
Aktivitetskällaren för 5- & 10-kamp (året runt)
Äventyrsgolf (apr-nov)
Uppdrag Marholmen (året runt)
Ofyraktivitet (året runt)

Mareld Spa
Marholmens Spa Mareld är din tillflyktsort varje dag, hela året. I ångbastun lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Men det behöver du inte tänka på. Det ska bara kännas. Att besöka oss innebär att fly från dagen ett tag, oavsett om du är här för en timmes gympass eller en tredagars konferens. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av behandlingsrummen.
18 års åldersgräns.

Personalen hjälper dig gärna om du undrar över något. Ring på 0771-16 17 00 eller mejla förfrågan till bokning@marholmen.se.

Externa länkar och dokument

http://www.marholmen.se/kickoff

Vägbeskrivning

Marholmen är en ö med broförbindelse som ligger ca 1 mil söder om Norrtälje och cirka 7 mil norr om Stockholm. Hit tar du dig med bil, buss eller båt.

Boka