cbis:2035893
cbis:2035893
cbis:2035893

Konferens på Eckerö Linjen

Kasta loss från kontoret och ha en inspirerande dag på Ålands hav. Våra mötesrum med havsutsikt ger extra krydda åt kreativiteten. Ombord äter du gott och kopplar av till milsvid havsutsikt.
Konferensmöjligheter

Information

Förutom dagskryssningar med fartyget M/S Eckerö har Eckerö Linjen ett varierat utbud både ombord och iland på Åland. Båtresan mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland tar endast 2 timmar enkel väg. Utöver att ha möte ombord i något av våra mötesrum, som rymmer upp till 80 personer, kan du äta gott i någon av våra restauranger, koppla av till liveunderhållning, fynda i vår välsorterade taxfreebutik eller bara njuta av den fantastiska havsutsikten.

Till och från fartyget tar du dig bekvämt med anslutningsbuss från ett flertal orter. Från Stockholm, Norrtälje och Uppsala går det anslutningsbuss dagligen till samtliga M/S Eckerös avgångar. Är ni en större grupp så hämtar bussen er från överenskommen plats.
Vi erbjuder också resepaket till Åland för både privatpersoner och grupper. Genom Eckerö Linjen kan du även boka rum på de flesta av Ålands hotell, ett rum på ett charmigt gästhem eller någon av de 400 stugor över hela Åland liksom aktivitetspaket såsom golf- och fiskeresor.


Se mer från Eckerö Linjen