cbis:1969209

Kajak och Uteliv, Gräddö

Här börjar ditt kajakäventyr! Vi på Kajak&Uteliv hjälper dig att få en fantastisk kajakupplevelse. Vi utgår från våra två kajakbaser i Stockholms norra skärgård, Gräddö och Furusund men hela skärgården ligger och väntar på dig.

Information

På Gräddö i gränslandet mellan lummig innerskärgård och den mer karga ytterskärgården kan du hyra kajak, gå en kajakkurs eller delta på en guidad kajaktur. Vi erbjuder även Stand up paddle kurser och uthyrning av brädor. På vår ny öppnade kajakbas i Furusund kan du hyra kajak för den egna utfärden, kanske ner mot Högmarsö och Sverige äldsta nationalpark Ängsö är på ett lagom paddelavstånd.

Kajakuthyrning
Förverkliga din paddeldröm, hyr kajak det perfekta sättet att koppla av och njuta av naturen och lugnet. Kajak och Uteliv bedriver en högklassig uthyrning av kajak i Stockholms skärgård. För din egen säkerhet vill vi att du paddlar tillsammans med någon och gärna att du deltagit i en guidad tur, kurs eller har ett Paddelpass sen innan.

Kajakkurser
Vi arrangerar kajakkurser på olika nivåer, alla kan lära sig paddla kajak och njuta av kajakpaddlingen på olika sätt. Oavsett om du aldrig suttit i en kajak eller har paddlat i många år hjälper vi dig att fortsätta utvecklas! Vi följer bland annat paddelpassets utbildningsstege och erbjuder kurser under hela säsongen.

Guidade kajakturer
Vi arrangerar olika paddlingsturer i roslagens skärgård, allt från några timmar tillsammans med familjen till längre turer i ytterskärgården! Vill du njuta av naturen och lugnet på egen hand? Prova våra självguidade turer som ger dig både kunskap och kompetens att paddla på egen hand.

Stand Up PaddleStand Up Paddle, förkortat SUP, kan kortfattat förklaras som att du står upp på en bräda samtidigt som du tar dig fram med hjälp av en paddel med längre skaft. Hos oss kan du både gå kurser och hyra brädor för den egna turen.

Gruppevent och konferenser
Välj ett aktivt och avkopplande gruppevent med kajakpaddling i Roslagens natursköna skärgård norr om Stockholm.
Kajak & Uteliv hjälper er gärna med att skräddarsy Er konferens eller andra gruppevent. Ingen grupp är för liten eller för stor, vi ordnar paddlings alternativ till alla.

Privatlektion eller egen kajakguide
Vi hjälper dig gärna att ta nästa steg i din paddelutveckling med hjälpa av en privatlektion, där allt fokus ligger på dig. Läs mer om privatlektioner här..
Vi kan även guida dig och ditt sällskap under en eller flera dagars kajaktur om ni önskar det. Pris vid förfrågan.

ALLA AKTIVITETER