cbis:2127070

Julvisor i folkstämning med Gyttring i Lännagården

Pris från 195

Julkonsert med stämningsfull julmusik i folkvisetappning med traditionella svenska julsånger, keltiskt klingande jullåtar och även någon modern amerikansk julfavorit.

Handikappvänligt Trådlöst internet WC Rökfritt Handikappanpassat Rullstolsanpassat Jul & nyår

Information

Gyttring är en folkmusiktrio med ursprung i Enköping för snart 15 år sedan. Idag består repertoaren av egna tolkningar och nya arrangemang och en salig blandning mellan traditionell svensk, irländsk och amerikansk folkmusik. De har genom åren lyckats utforma ett unikt musikaliskt uttryck, kantat av en modern instrumentering och med tonvikt på sång och knäppinstrument i många härliga konstellationer. Likväl som gemytlig och medryckande folkmusik bjuder också en konsert med Gyttring på både stort musikaliskt samspel, en gnutta allvar och en stor portion humor. Konserten är ca 80 minuter, utan paus. Insläpp ca 30 minuter innan start.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

4 December 18:30 - 19:50

Vägbeskrivning

Till LÄNNAGÅRDEN. Från Norrtälje: Åk väg 276 (Södra Kustvägen) och ta av vänster in på Furusundsvägen (väg 278) i Penningby, åk ca 3,7 km mot Furusund till Hysingsvik.
Från Rådmansö: Ta av Gamla Väsbyvägen söderut vid Vreta handel , ta sen av mot höger mot Hysingsvik vid vägens södra slut.