cbis:2124446

Julmarknad på Pythagoras industrimuseum

Välkommen till vår annorlunda julmarknad med kvalitetshantverk bland maskiner och motorer på museet! Ute på gården är det också full fart med smed, tomtebesök och mycket annat kul.

Handikappvänligt WC Barnvänligt Rökfritt Rullstolsanpassat Evenemang för barn i Norrtälje kommun Jul & nyår Evenemang för seniorer i Norrtälje kommun

Information

Bland maskiner och motorer inne i fabriken kan du botanisera bland lokalt producerat livsmedel, stickat, träslöjd, luffarslöjd, smycken, böcker, fårskinn, granrishantverk och mycket mera! På gården är det full fart med en smed som smider vid en ässja, det brinner eldkorgar, här säljs rökt fisk och röror att ta med hem, varmkorv och brända mandlar. Barnen kan träffa tomten och lämna önskelista (ett tursamt barn kan vinna en önskad julklapp som skickas hem så småningom). Arbetarhemmet sjuder av liv då det lagas något gott på spisen av arbetarfrun. I Lilla Förrådet strax intill finns en utställning med pepparkakshus där du kan rösta fram din favorit. Och inte minst: våra efterfrågade köttbullemackor och annat gott fikabröd finns förstås i charmiga Kafé Smedjan. Välkomna! Vi ses på Pythagoras!

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

4 December 11:00 - 15:00