Julklappar och dekoration
©Brooke Lark

Jul & nyår i Roslagen

Fira jul och nyår i skärgård, stuga eller slott

I Roslagen finns många mysiga herrgårdar, värdshus och restauranger som erbjuder avkoppling och härlig stämning under jul och nyår. I år har många av dessa anpassat sin utbud så att du kan njuta av julens smaker och festliga nyårsmiddagar på ett tryggt och säkert sätt.

Förläng gärna din vistelse med en avkopplande övernattning. 

Kontakta gärna oss på Visit Roslagen eller den anläggning du vill besöka för att få mer information om hur du kan uppleva jul & nyår i Roslagen på ett tryggt och säkert sätt.

Vill du ha mera jul?

Vill du addera ytterligare upplevelser till julmaten? Läs gärna mer om hur du kan uppleva julkänsla i Roslagen och förlänga din upplevelse genom att besöka julmarknader, se traditionella julskyltningar eller bo kvar. 

Bo i Roslagen under jul & nyår

I Roslagen hittar du massor av fantastiska boenden som erbjuder alla ingredienser för en stämningsfull tid. Välj själv om du vill hyra stuga, bo på hotell i en av de mysiga småstäderna eller fira jul och nyår på ett slott. 

Julens evenemang

En annorlunda jul väntar oss i pandemins spår. Roslagens aktörer står redo att följa rådande restriktioner för att erbjuda trygga upplevelser för dig som besökare. I vår evenemangskalender kan du läsa mer om de evenemang som anordnas. Kontakta gärna arrangören till det evenemang du vill besöka för att säkerställa vad som gäller.