Öregrunds turistbyrå

Jobba hos oss i sommar

Vi söker personal till våra turistbyråer i Öregrund & Norrtälje

 Brinner du för gott värdskap, möten utöver det vanliga, att dela med dig av dina smultronställen till besökare och turister, göra det lilla extra för att besökaren ska få ut det maximala av sin vistelse här i Roslagen? Då kan Din arbetsplats bli turistbyrån i Öregrund eller Norrtälje under juni-augusti 2022.

Visit Roslagen arbetar med besökare innan, under och efter besöket. Kontakten med besökarna sker både digitalt, vid fysiska möten och via sociala medier.

Inför sommaren söker vi dig som brinner för att få våra besökare att stanna längre och upptäcka mer av Roslagen. I arbetet ingår att sälja in destinationen och inspirera till fler upplevelser. Du kommer att jobba dels på våra turistbyråer, men även finnas på plats vid välbesökta upplevelser och evenemang inom destinationen.
Tjänsten innebär att du tidvis arbetar ensam och du ska kunna känna dig bekväm med det.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter består av att ta hand om våra besökare, informera om allt som finns att göra och uppleva i Öregrund, Norrtälje och Roslagen. Du kommer även sälja aktiviteter, boende, evenemangsbiljetter och souvenirer. Det ingår även att distribuera broschyrer till våra Info Points och informationsställen, så vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil. Vi söker personal under perioden 1 juni- 31 augusti. Tjänstgöringsgrad kan variera mellan 50–100%.

 

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 20 år och inneha B-körkort. Relevant utbildning med inriktning mot turism eller erfarenhet från serviceyrken. Du får gärna ha arbetat inom turism-och besöksnäringen och du behöver ha god kunskap om Roslagen. Du trivs med att jobba självständigt i ett team, är målinriktad och motiveras av att se resultaten av god service. Du behöver vara strukturerad, gilla högt tempo och skiftande arbetssätt. Du har också en god administrativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Andra språk är meriterande. Du har tidigare erfarenhet av att använda en dator i arbetet, och är du dessutom bekant med Office, City Break bokningssystem är det meriterande.

Värdskap
Personlig hjälp och värdskap är oerhört viktigt för oss. I september fick vi verkligen ett kvitto på det när Rådet för Besöksservice presenterade Öregrunds turistbyrå som en av de nominerade till priset för årets bästa värdskap. 

Välkommen med din intresseanmälan senast den 18 april till: 
gisela.noren@visitroslagen.se
Mobil: 073-822 51 55