JM - Hamnträdgården i Norrtälje

Hamnträdgården

Stadsnära skärgårdsliv i historisk miljö

I ett perfekt läge med stadskärnan på ena sidan och vattnet på den andra planerar JM för bostäder med saltstänkta utblickar mot hav och park i Norrtäljes nyaste stadsdel - Norrtälje Hamn.

Med närhet till både skärgårdsliv och stadens bekvämlighet planerar JM nu för totalt cirka 130 bostadsrätter med flexibla planlösningar i centrala Norrtälje.

Med närhet till både skärgårdsliv och stadens bekvämlighet planerar vi nu för moderna yteffektiva lägenheter med öppna ytor och gott om förvaringsutrymmen. Förutom klädkammare eller skjutdörrsgarderob ingår också ett källarförråd. Samtliga bostäder har stor möblerbar balkong eller uteplats. Under huset finns tillgång till garage. 

Den välkomnande innergården erbjuder gott om ytor för gemenskap och aktiviteter. Här finns kryddväxter, bärbuskar och gemensamt växthus för odling vilket också knyter an till platsens historia eftersom här tidigare fanns en handelsträdgård. 

Norrtäljes stadskärna fördubblas med den nya stadsdelen och här kommer det att byggas bostäder, ytor för handel, service och rekreation samt parker, torg och kajstråk. Dessutom anläggs en ny bro som kommer att binda ihop den nya stadsdelen med Societetsparken på andra sidan vattnet.

Mer information om projektet och lediga bostäder hittar du här

Kort information om projektet:

  • Bostäder: 65
  • Antal rum: 2 - 5
  • Boarea: 37 - 112 kvm
  • Avgift: 2 850 - 5 900 kr Exkluderat varmvatten, Inkluderat triple play
  • Pris:  1 299 000 - 4 099 000 kr
  • Tillträde:  Kvartal 1, 2020 - Kvartal 2, 2020 (Preliminärt)