cbis:2028372

Imse Vimse Mozart

  • Plats: Rimbo Kulturscen Opalen
  • Telefonnummer (Bokning): 0767650660
  • E-post: info@visitroslagen.se
  • Besöksadress: Rimbo Kulturscen, Rånäsvägen 26, Rimbo Postadress: 762 51 Rimbo
Möt Mozart och hans magiska musik! Publiken är med och skapar föreställningen som är både rolig och spännande. Från 4 år.
Barnteater i Norrtälje kommun Rimbo kulturscen Opalen Handikappvänligt Barnvänligt Handikappanpassat Kommunal regi Rullstolsanpassat Corona-säkrad

Information

Välkomna att träffa Mozart som just har vaknat efter en djup sömn, utmattad efter att ha varit på turné med sina vänner i tvåhundrafemtio år. Han blir förtjust över att se en publik i så moderna kläder och börjar tillsammans med sina kamrater att spela upp minnen från sina operaturnéer och sin debut vid hovet, när han var sex år gammal. Ni bjuds på smakprov ur Mozarts tidiga kompositioner och ensemblen framför även korta delar ur några av Mozarts operor – Trollflöjten och Don Giovanni. Efter en stund vill Mozart inte bara spela sådant han skrev för flera hundra år sedan, han vill skapa nytt, tillsammans med kamraterna och publiken! Självklart behöver han inspiration från publiken som får vara med och hitta på material till helt nya arior och operascener som skapas i nuet.

Målgrupp: Från 4 år
Föreställningslängd: 40 minuter

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

5 December 13:30 - 14:10

Vägbeskrivning

Rimbo Kulturscen ligger precis invid Bålbro skola.