cbis:2105300

Her Selfie - A social Closet

Her Selfie - a social closet handlar om komplexiteten med sociala medier, det konstanta och oavbrutna flödet där vi både vill och inte vill vara med. Ingår i Digiweeks på Storbrunn 14-27 september.
Trådlöst internet WC Handikappanpassat Kostnadsfritt

Information

Kvinnan är nyfiken på alla prylar som den toppmoderna walk-in-closet erbjuder. Hissmusik och automatiska garderobsstänger serverar henne klädesplagg för dagen, men den euforiska känslan förvandlas snabbt till panik när hon inser att hon är instängd i ett flöde på sociala medier. Delvis fascinerad och lockad av vad garderoben kan erbjuda, kämpar hon mot garderobens egen agenda för att hitta sin egen selfie som ska representera henne själv: Her Selfie

Filmen startas genom att man skicka ett sms, en tumme/en like till ett telefonnummer. Den kan ses i foajén på Kulturhuset Storbrunn under perioden 14 – 27 september.

Producent: Maud Karlsson
Originalkoncept: Judy Lieff & Maud Karlsson
Regissör: Martin Lima de Faria
Kvinnan i garderoben: Maud Karlsson
DP: Jesper Klevenås
VFX: Fredrik Borg
Ljud/mix: Felix Anéer

Kort om Maud Karlsson: Maud är dansare, koreograf och konstnär verksam både i New York Sverige. Idag skapar hon konstverk, gör framträdanden, utställningar, och talkshower.

Kort om Martin Lima de Faria: Martin är konstnär, manusförfattare och filmregissör med utställningar och projekt i Sverige, USA, Norge, Polen, USA och Japan.