cbis:2509874

Henrik Nyblom - Figaro Paninis Kakafoniska Dödsdans. Husband Sylvester Schilegel

10 februari kl 19.00 - 20.15 Opalen Rimbo kulturscen Henrik Nyblom, känd av Polisen och för sin musikaliska humor, ger sig ut på en dunderturné. Han drar land och rike runt med skrattslakten »Figaro Paninis kakafoniska dödsdans«. Som husband har han fångat in supernovan Sylvester Schlegel, från The Ark och Augustifamiljen, och vi kan utlova en musikalisk resa från omloppsbanan ända ner mot humorns medelpunkt.
Handikappvänligt Rökfritt Handikappanpassat Allergianpassat Rullstolsanpassat Opalen - Rimbo kulturscen Evenemang för seniorer i Norrtälje kommun

Information


Standup & trams med musik
Var det tusen år sedan du garvade senast? Bra! Nu har universum (och vi) den glada nyheten att det är dags att expandera det svarta hålet i ditt svalg och börja flabba.

Stand-up.
Sjuka låtar.
Allsång på Gränsen.
Ostela samtal med publiken.

Ta med dig familjen och några du kidnappat på stan. Alla ska komma. Flabba. Och säkra biljetter innan grannen gör det – för på samma sätt som kosmos är oändligt är inte tiden det. Allting har en början och allting har ett slut. Så även biljetterna.

Se föreställningen i vår – innan den ser dig.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

10 February 19:00 - 20:15

Vägbeskrivning

Rånäsvägen 26 Rimbo
Du kommer till huvudentrén och de fria P-platserna via Rånäsvägen. Du kör in mot Idrottshallen/sparbankshallen. Kör på den stora p-ytan parallellt med idrottshallen. Över trottoarer och gångvängar. Till vänster ser du då den opalblå byggnaden som är kulturscenen.