Vaxholms bed and breakfast Hemma-hos-middag
Vaxholms bed and breakfast Hemma-hos-middag
Vaxholms bed and breakfast Hemma-hos-middag

Hemma-hos-konferens i Växthuset

Ibland behöver man komma iväg från kontoret en dag – eller kanske bara några timmar – för att samla gruppen, fokusera tankarna och prata ihop sig. Välkommen hem till Vaxholm bed and breakfast.
Konferensmöjligheter

Information

I Växthuset, på den lugna innergården kan ni konferera utan att någon stör. Ni är de enda gästerna och har både Växthuset och innergården helt för er själva. Fika, lunch och middagar tillagas bara för er.
Växthuset är öppet för konferenser för grupper på upp till 12 personer från mars till november, eller så länge temperaturen håller sig några grader ovanför nollan. Om regnet piskar mot rutorna och vinden viner tänds brasan i kaminen som får sprida sin sköna värme. När vårsolen gassar ställs dörrarna på vid gavel, eller också flyttas samtalen ut till innergården och skuggan under bigarråträdet.

Konferenspaket
Halvdagskonferens
I halvdagskonferensen har ni tillgång till Växthuset kl. 9-13 alternativt 13-17, vilket som passar er bäst. Väljer ni förmiddagskonferensen dukas kaffe och frukostfrallor upp när ni kommer, och på eftermiddagskonferensen serveras fika med nybakade kanelbullar och annat hembakat kaffebröd.
Ni kan också beställa till lunch som även den serveras i Växthuset.

Heldagskonferens
I heldagskonferensen har ni tillgång till Växthuset kl. 9-17. Under dagen serveras morgonfika med kaffe och frukostfrallor, lunch och eftermiddagsfika med nybakade bullar och annat hembakat kaffebröd.

Företagsmiddag
Ni kan också boka Växthuset för en enskild företagsmiddag. Då lagas maten bara för er, och ni har hela Växthuset och innergården för er själva hela kvällen. Menyn bestäms tillsammans och maten serveras på stora fat och gemensamma skålar direkt på bordet så att ni själva kan lägga för er så mycket som ni önskar, ta om, dela och skicka runt. Här finns fullständiga rättigheter så om ni vill ha en öl eller ett glas vin till maten är det inte heller några problem. Välkomna från kl. 18 till 22.

Vill ni stanna över natt?
Alla konferenser kan kombineras med övernattning. I Vaxholms B&B kan vi erbjuda 7 bäddar i delade rum. Är ni fler kan vi även rekommendera boende hos närliggande kollegor. Frukosten äter ni tillsammans i Växthuset.

Teamaktiviteter på Vaxholms Bed & Breakfast
Vill ni bryta av dagen med en aktivitet? Välkomna in i köket! Här erbjuds workshops i pralintillverkning och kanelbullebak. Ni kan också delta i cook-along där ni är med och lagar kvällens middag.
Vill ni hellre lära er mer om det gamla Vaxholm bokar ni en guidad stadsvandring. Då vi promenerar tillsammans genom Vaxholms äldsta kvarter medan vi berättar mer om hur livet kunde te sig här bland soldater, fiskare och sommargäster vid slutet av 1800-talet.