cbis:1968582
cbis:1968582
cbis:1968582
cbis:1968582
cbis:1968582
cbis:1968582

Fyrvaktarbostaden på Örskär

Välkommen till Örskär -skärgårdens nordligaste utpost. Fyrvaktarbostaden består av två "lägenheter" med varsin ingång. Från fyrvaktarbostaden har du en fantastisk utsikt mot havet och fyren. I varje lägenhet finns ett gemensamt kök och gemensam dusch/toalett. Anläggningen är öppet maj- mitten av oktober.
Barnvänligt Självhushåll Skärgård Vid kusten

Information

Två lägenheter för uthyrning i den gamla fyrvaktarbostaden. Många detaljer är bevarade från fyrvaktartiden.


ENGELSKA GRUNDET, lägenhet max 8 personer. Husdjur tillåtet.
1:e Fyrvaktarens f.d bostad. 3-rumslägenhet med kök, dusch och wc. Utsikt mot fyren och havet. 8 bäddar varav ett rum med dubbelsäng, ett rum med våningssäng och ett rum med en dubbelsäng och en våningssäng. Passar för den större familjen, eller kanske två familjer som vill dela boende.

ARGOS, lägenhet 8 personer (+ 2 extra möjligt!) Husdjur ej tillåtet.
2:e Fyrvaktarens f.d. lägenhet. Stor 2-rumslägenhet med stort kök (storstuga), dusch och wc. Utsikt mot fyren och havet. 8 bäddar (två extra möjliga!) varav ett rum med dubbelsäng och en våningssäng och ett rum med våningssäng, en dubbelsäng och en bäddsoffa. Passar för den större familjen, eller kanske två familjer som vill dela boende. Stort kök, tv finns i köket. Matplats för 10 personer.


Serveringen ligger precis intill och där kan du beställa frukostpaket, äta lunch under sommaren och vissa kvällar i veckan även middag.. Lågsäsong är serveringen endast öppet lördagar och övrigt för förbokade grupper/sällskap. Fråga vad som gäller när du bokar.


För mer information och bokning se Örskärsfyr.se


Besöka Örskärs fyr
Fyren går att besöka under serveringens öppettider.