cbis:2114223

Fullbokat! Höstlovsaktivitet Magiskolan - Lajv i Ekeby bygdegård

  • Prisinformation: Gratis
  • E-post: hildemarie@teateroland.se
  • Besöksadress: Ekeby bygdegård Postadress: 74792 Alunda Rörby 110
Tid: 3/11 kl.11-16 med paus för lunch, mat finns på plats. Plats: Ekeby bygdegård. Ålder: 7-13. Pris: Gratis. Begränsat antal platser, boka genom att maila: hildemarie@teateroland.se
Höstlov

Information

”De magiska eleverna har precis börjat en ny magisk termin men allt är inte som det ska, en magisk artefakt har blivit stulen från skolan. Trollstavarna ska trimmas och magi ska skapas för att lösa mysteriet.”

Lajvet Magiskolan utspelar sig i ett Harry Potter-inspirerat universum på den Svenska trollkarlsskolan Yggdrasil. Du som deltagare kommer att bli indelad i ett elevhem på skolan och utöver lektioner och studier pågår det också något mystiskt på skolan, ett mysterium som behöver lösas!
Vad är lajv?
Lajv är en sorts levande rollspel eller teater utan publik. I ett lajv får man chansen att vara någon annan än i vanliga livet. För att det ska bli spännande behöver saker hända under lajvet. Vi från LajvVerkstaden kommer skapa problem och utmaningar för er som ni måste lösa i lajvet. Lajv är improviserat och du bestämmer själv vad du vill göra i lajvet. Ju mer du testar lösningar och reagerar på det som händer ju mer roliga saker händer i lajvet.

Lajvet genomförs av LajvVerkstaden och arrangemanget är ett samarbete mellan Östhammars kommun, Ekeby bygdegård, Stensunda Musik och Kultur och Teater Oland.