cbis:2441957

Fullbokat! Arne Alligator & Djungeltrumman (Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu)

  • Prisinformation: Kostnadsfritt, men du behöver boka biljetter i förväg. Besökare utan förbokning släpps in i mån av plats.
  • Plats: Idrottsgården, Gimo
  • Telefonnummer: 0173-860 00
  • Kontaktperson: Förvaltningsområdet för finska
  • E-post: osthammardirekt@osthammar.se
  • Besöksadress: Ladan, Gymnasievägen 2 Postadress: 747 40 Gimo
Evenemanget är fullbokat. Du kan fortfarande genomföra bokningar och ställa dig på väntelistan. Vi kontaktar dig vid avbokning. Tapahtuma on täyteen varattu. Voit kuitenkin vielä tehdä varauksia odotuslistalle. Otetaan sinuun yhteyttä jos tulee peruutuksia. Arne Alligator är Nordens mest strömmade barnband med över 250 miljoner. Missa inte möjligheten att se Arnes enda spelning i Sverige under hösten 2023.
Handikappvänligt WC Barnvänligt Rökfritt Matservering Handikappanpassat Kostnadsfritt Kommunal regi Rullstolsanpassat

Information

Östhammars kommun välkomnar stora som små till Ladan i Gimo när Arne Alligator och Djungeltrumman kommer på besök till Uppsala län och Roslagen. Arne Alligator och Djungeltrumman uppträder under föreställningen såväl på svenska som på finska.

Klockan 13.00-13.30 uppträder Arne med sina sånger på svenska. Efter en liten kramstund och paus fortsätter Arne klockan 14.00-14.30 med sin musik på finska (pratstunden mellan låtarna innehåller i denna del inslag av svenska).

Dörrarna öppnar klockan 12.00 och vi har en kiosk öppen under föreställningen där vi säljer sagt och något mindre att äta. Föreställningen är kostnadsfri, men du behöver förboka biljetter på länken nedan. I anslutning till Ladan finns gott om parkeringsplatser.

Konserten arrangeras av Östhammars kommun.

Östhammars kommun ingår i förvaltningsområdet för finska. Kommunen ska särskilt skydda och främja det finska språket i kommunen. Sverigefinska barns utveckling av en kulturell identitet och användning av det egna minoritetsspråket är särskilt prioriterat.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

30 September 13:00 - 15:00

Vägbeskrivning

Till Gimo i Östhammars kommun kommer du från Uppsala antingen med bil (ca 45 min) eller med UL-buss (55 min). Från Gävle och Norrtälje kommer du med bil på lite över en timme.