cbis:1945926

Friskis & Svettis Åkersberga

Friskis&Svettis är en ideell idrottsförening med en enkel idé: det ska var lustfyllt att träna. Känns det inte roligt, är risken stor att man lägger av. Och det är ju inte bra.

Information

Människan är byggd för rörelse och mår därför bäst när hon rör på sig. Det är en fullständig självklarhet för varje barn, men en bortglömd sanning för många vuxna. Till och med för många unga vuxna.
Friskis&Svettis tycker att de har en stor uppgift, nämligen att erbjuda människor en så lustfylld träning som möjligt. Det ska inte bara kännas skönt efteråt, utan också under tiden. Den som tränar ska förknippa själva träningen med något positivt, en skön känsla som man gärna vill återvända till.
Gruppträning
Välj mellan över 60 gruppträningspass per vecka!
Allt från lite lugnare pass som jympa soft och yoga till tuffare pass som cirkelgym X eller cirkelfys. Gillar du dans och lite mer koordinationsträning så testa dans fusion, fuego eller aerobicspass.
Jympa (soft, bas eller medel, familj)
Core
Flex
Yoga
Spinning (55, puls, intervall)
Cirkelgym
Cirkelfys
Dans (fusion, fuego)
Aerobics
Skivstång
Power Hour
Jogging
Friluftsliv
Gym
Det är kul att träna genomtänkt och seriöst! Den tanken ligger också bakom den syn på träning instruktörerna representerar. Behöver du rehabilitera en skada, komplettera annan träning eller helt enkelt komma i form?