Fredsborg – Österåkers nya villastad

I omtyckta Österåker, strax väster om Åkersberga centrum bygger JM en modern villaidyll med naturen inpå knuten. Här byggs sammanlagt 158 villor och radhus i flera etapper. Området växer fram längs vindlande vägar som kantas av lummiga skogspartier och så långt det är möjligt bevaras den uppvuxna skogen och bebyggelsen anpassas efter det kuperade landskapet. Här bor du och din familj i ett tryggt och trivsamt grannskap, nära naturen i ett område omgivet av kuperad skogsmark. Samtidigt har du det mesta inom räckhåll; shopping, skola och barnomsorg. Dessutom stannar Roslagsbanan ca en kilometer från ditt hem och tar dig till Stockholms city på ca 30 min.

Fredsborgs kulle

Den tredje etappen i Fredsborg, Fredsborgs kulle, består av 22 friliggande villor. Husen finns i tre olika storlekar om 144-182 kvm, och har alla stora fönsterpartier, genomtänkta planlösningar och gott om förvaring. Tomterna är väl tilltagna och gränsar i de flesta fall till orörd natur. Uteplatserna är placerade där solchanserna är som godast och parkering finns på tomten i egen carport. Läs mer om hustyperna här.

Bo tryggt i nybyggt

I Fredsborg bygger JM en modern villaidyll från grunden. Varje hus placeras och planeras omsorgsfullt för att på bästa sätt ta tillvara dess unika läge. Dagen då du tillträder finns allt på plats. Gräsmattan är anlagd, uteplatsen byggd och garageuppfarten asfalterad. Det är bara att börja trivas. Dessutom slipper du stressiga budgivningar när du köper av JM. Priset är spikat från säljstart.