Fredsborg – Österåkers nya villastad

Villa nära natur och skärgård

Här finns det plats för den aktiva familjen att växa och frodas nära Roslagsbanan och granne med naturen. Dessutom planerar Fredsborgsskolan att öppna ny skola i området vilket kommer att underlätta vardagen för många skolbarn. Fredsborgshöjden bli vårt sista kvarter med fristående villor i Fredsborg – sista chansen för dig som vill bo just här i egen nyproducerad villa. Här bor du högst uppe på höjden med härligt kuperade tomter där uteplatserna tack vare sitt läge har goda solchanser även kvällstid

Villor i tre olika storlekar

Ängsvillan har fina proportioner och består precis som våra övriga hustyper av välplanerade ytor i två våningsplan. Här får du generösa fönsterpartier med stora ljusinsläpp, ett kök med många arbetsytor och en bardisk ut mot det rymliga vardagsrummet.

Gärdesvillan kan enkelt anpassas när familjen växer eller när barnen flyttar ut. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum och ni kan enkelt göra plats för ett femte om behov skulle uppstå. Dessutom inrymmer våningsplanet en stor klädkammare, ett mysigt allrum. och husets största badrum, helkaklat med badkar och golvvärme.

Terrassvillan är den största hustypen, med såväl sociala som avskilda utrymmen. Entréplanet bjuder på rymd, öppenhet och ljus med köket som husets hjärta och självklara samlingspunkt. Här hittar du även ett helkaklat duschrum med wc, en välutrustad tvättstuga med groventré, samt ett extra rum för lek, övernattningsgäster, hemarbete eller vad som passar. Alla tre villor har parkering på tomten i egen carport.

Läs mer om Fredsborgshöjden och aktuella visningstider här