cbis:2018777

Fotovandring i Näsuddens naturreservat

Vill du lära dig att ta fantastiska bilder i en avslappnad och andlöst vacker miljö medan du njuter av naturens kraft? Följ med på en inspirerande naturfotovandring i Näsuddens naturreservat under ledning av den professionella fotografen Anne Sofie Eriksson.

Information

Efter en kort introduktion och lunch på Runö Möten & Events påbörjar vi fotovandringen.

Roslagen vimlar av fotovänliga platser och miljöer. Under ledning av Anne Sofie får du lära dig att fånga ögonblicken på bild. Under dagen får du lära sig mer om ljus, vinklar och hur du skapar en känsla i dina bilder. Du får lära dig nya sätt se på naturen för att skapa kreativa foton.
Efter en kort introduktion börjar vi den inspirerande fotovandringen. Under promenaden får du lära dig hur du tittar på ditt område mer medvetet med hjälp av praktiska fototekniker.
Några fokuspunkter under promenaden är ljus, färger, former, vinklar, fältdjup och komposition. Vi kommer att försöka hitta det extraordinära i det vanliga. Vi står ofta stilla och du får alla möjligheter att ta vackra bilder.

Du behöver inte dyr kamerautrustning för denna promenad, så länge du tar med dig något som tar bilder (mobilkamera går bra). Det är ju fotografen som tar bilder, inte kameran! Men om du har en digitalkamera med utbytbara linser kan du försöka begränsa dig till ett objektiv. En promenad i naturen med en lätt ryggsäck har en avkopplande effekt och har ett positivt inflytande på din kreativitet och koncentration.

Du tar själv med dig valfri kamera (mobilkamera går bra) och du behöver inte vara tekniskt kunnig för att delta.

Vi sammanfattar dagen på Runö Möten & Events med en härlig fika.

Pris: 1150 kr per person.
I paketet ingår: lunch, handledning av fotograf och fika

Samling: Runö Möten & Events
Tid: 11-16

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

28 January 11:00 - 16:00